Liwko 13.11.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 i sporo ogrodu, którego urządzanie sprawia nam dużo frajdy To jak skończycie to zapraszam do siebie, będziecie mieli pole do popisu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.11.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 To jak skończycie to zapraszam do siebie, będziecie mieli pole do popisu:D eeee.... ogród to takie perpetuum mobile i tak go zachaszczamy bylinami i krzakami, aby starczyło frajdy na leżenie pod chaszczem ale radą możemy służyć - robociznę musisz dołożyć sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.11.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 eeee.... ogród to takie perpetuum mobile i tak go zachaszczamy bylinami i krzakami, aby starczyło frajdy na leżenie pod chaszczem ale radą możemy służyć - robociznę musisz dołożyć sam Mi nic nie chce rosnąć. Używam jakiegoś świetnego środka do uprawy roślin, nazywa się roundup czy jakoś tak. Mam plaże zamiast ogrodu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 14.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wszystkie schody są nie bezpieczne,a z drewnianych lakierowanych widziałam jak znajomy lądował i to z dzieckiem na ręku i teraz wszyscy musimy nałożyć te brzydkie dywaniki hehe.Żartowałam jak komuś się podobają,albo ktoś musi to niech sobie zakłada,a może ktoś coś mądrego wymyśli na te schody,albo pokaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jest przynajmniej bardzo bezpiecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 15.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Może odważę się i pokażę moje schody oraz balustradę na antresoli. Co prawda nie są tak "wypasione" jak schody pokazywane co niektórych tutaj wcześniej ale ja osobiście jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.11.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 emjot27,skromny człek z Ciebie - schodki dopracowane w detalach, piękna antresola, wszystko zgrane kolorystycznie z podłogą i stolarką otworową.brawo!!!z czego masz podłogę? i jak od strony praktycznej wygląda utrzymanie czystości na ciemnej podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 15.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Cześć Wojgoc Na dole mamy płytki drewnopodobne NovaBell NaturalWood a na górze zwykłe panele. Na pewno gdy się wprowadziliśmy na początku kurz był wszędzie i trzeba było je czyścić codziennie bo brud przenosił się z miejsca na miejsce. Teraz gdy już się wszystko ustabilizowało i wszelkie brudne prace się skończyły, wystarczy że raz w tygodniu się odkurzy i przejedzie mopem. Na pewno nie ma co ukrywać, że więcej widać niż na jasnych powierzchniach. Mimo wszystko ani ja ani moja żona nie narzekamy, tym bardziej, że mamy 2,5 roczne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 15.11.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 emjot27 bardzo fajne schody, komponują się z całością.. a co to za kolor ścian na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 15.11.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Zarówno na dole jak i na górze jest ten sam kolor ścian - najwyraźniej mój aparat nie oddaje tego - jest to farba fluggera i o ile pamiętam to kolor w palecie barw nazywał się piaskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 schodki dopracowane w detalach, piękna antresola, wszystko zgrane kolorystycznie z podłogą i stolarką otworową. aby nie powielać, uważam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 emjot27 rewelacyjne schody !!! zawsze mowilam ze prostota i elegancja potrafi powalic na kolana!!! mnie te schody i antresola wlasnie powalily ... juz nie wkleje moich bo beda biednie przy tym wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 15.11.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dziękuję wszystkim Cieszę się, że się Wam również się podoba. Osobiście brakuje mi czegoś na ścianie. Chciałbym ją czymś ozdobić, dlatego zastanawiam się nad obrazami lub małej galerii zdjęć rodzinki w antyramach Czekamy też za lampą. Ma być taka: http://zumaline.com/88-305-zoom/calypso-wiszaca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Emjot bardzo ładne schody i wybarwienie, detale dopieszczone. Co prawda ja wolałabym bardziej kanciaste, ale u was bardzo konsekwentnie zachowany kształt stopni oraz balustrady P.S. Piszecie o tych dywanikach i orłach na schodach, a ja biegam x razy dziennie po schodach drewnianych w samych skarpetkach, nie mam jeszcze balustrady nawet zamówionej i na szczęście orła nie wywinęłam, ale może głupi ma szczęście Edytowane 15 Listopada 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 15.11.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Hej Venus_m. Tak u nas chcieliśmy od początku zaokrąglone kształty. Inaczej byśmy nie męczyli naszego murarza, żeby zrobił nam antresolę po łuku Tak w ogóle to marzyły nam się schody gięte, niestety ostudziły nas ich ceny :/ Edytowane 15 Listopada 2011 przez emjot27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacław 15.11.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Może odważę się i pokażę moje schody oraz balustradę na antresoli. Co prawda nie są tak "wypasione" jak schody pokazywane co niektórych tutaj wcześniej ale ja osobiście jestem z nich zadowolony. Schody fajne, balustrada też niczego sobie! Nie boisz się jednak, że taka balustrada jest nieco niebezpieczna - taka drabinka dla kierowcy pojazdu widocznego na zdjęciach 1 i 2. Jestem przed wyborem balustrady do schodów i antresoli, podobają mi się poziome pręty/druty, ale trochę boję się o moich alpinistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.11.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 z tego co widze to na gorze jest bramka a na pomysly "alpinistow" i tak nie jestes w stanie wpasc wierz mi ja mam prawie 2 letnia corcie i wychodze z zalozenia ze lepiej pozwolic jej normalnie biegac po schodach niz by miala cos wymyslic zeby pokonac balustrade ale na wszelki wypadek mam w zanadrzu bramki na dol i na gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.11.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 emjot,idealnie udało Wam się dobrac kolor schodów z podłogą.kuchnia tez niczego sobie - chatka full wypas - gratuluję wytrwałości w dążeniu do uzyskania takiego stanu!!!mnie to czeka na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.11.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Jest przynajmniej bardzo bezpiecznie;) moze i bezpiecznie ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.11.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 moze i bezpiecznie ale ... Bezpieczeństwo na schodach przede wszystkim! Moja już mi raz zagroziła obdukcją, żaden sąd by nie uwierzył że się na schodach wyrżnęła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts