magduska 12.12.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 a ja przeczytałam dla mniej kanciastych inwestorów i się zastanawiam dlaczego skoro one nijak okrągłe nie są hyhyhy.., ja też z tych mniej okrągłych a rzec by można że raczej z KANCIASTYCH BARDZO ŁADNE ! Magduska - nie jestem jeszcze na etapie schodów, ale Twoje nie wyglądają na "mało kasiaste", tylko na proste i eleganckie;) Magduska, proste i ładne Balustrada jak w moich. dziękuję baaaaardzo asizo, nie widziałam Twoich schodów - gdzie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Hmn... Mi się schody MR średnio podobają wyglądem, natomiast to czy są to schody do okna jakoś nieszczególnie mi przeszkadza. Może średnio szczęśliwe połączenie, ale dla mnie niekolidujące. Magduska ładne, proste schody z ładnym wybarwieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 asizo, nie widziałam Twoich schodów - gdzie można obejrzeć? Kiedyś dawno wklejałam. No to jeszcze raz: http://img52.imageshack.us/img52/1217/dsc1973p.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img714.imageshack.us/img714/4863/dsc8086t.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img815.imageshack.us/img815/7096/dsc8087.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.12.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 asizo, ładne schody, ale ten świetlik nad nimi robi wrażenie. Dziewczyno zlituj się i zrób wkońcu galerię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 asizo, piękne schooody i ta baaarierka cud miód malina - prostota górą ..i pięęęęękny kolor Faaajne, na prawdę fajne Venus_m, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Asizo, widziałam już kiedys te schody i ten powalający świetlik. Cudo:jawdrop: Już dziś to pisałam, ale się powtórzę: załóż galerię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.12.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Asizo - boszszszeeeee, jaki swietlik Cudo, marzenie, odlot.....!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki, dziewczyny. Tak świetlik jest fajny, naprawdę doświetla, latem aż za bardzo. Trzeba będzie przeciwsłoneczną roletę zewnętrzną zamontować. A schody są bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 12.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 asizo czy Ty musisz ludzi denerwować,masz cuuudnie w swoim domku:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 12.12.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Asizo - a ja myślałam, że to jakieś inspiracje z zagranicznych stron!! Normalnie trzymam szczękę. Popieram błagających o galerię - a jeśli nie, założę sprawę o znęcanie nad forumowiczami.Z czego masz podstopnie - mdf czy pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dziękuję raz jeszcze, ale to trochę zasługa zdjęć. Dom wydaje się na nich dużo bardziej przestronny. Tak na żywo taki raczej zwykły dom. Sama z podziwem patrzę na te zdjęcia. Na żywo tak fajnie nie jest. Uwierzcie. I nie mówię tego z fałszywej skromności - po prostu tak jest. Nic specjalnego. Mnie to dopiero oczy wychodzą, jak oglądam wnętrza niektórych forumowiczów. Asia, podstopnie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Z czego masz podstopnie - mdf czy pomalowane? mnie koleś namawiał na ten mdf, ale jak mi przywiózł próbkę to.. miałam wrażenie, że to za miesiąc zżółknie - jakieś takie było tandetne albo On miał takie.. gów.. (?) asizo, masz dzieci? pytam, bo moja siostrzyczka zrobione ma tak jak u Ciebie - na podstopnicach nie ma takiej deski, która by zabezpieczała ten kg przed brudzeniem i ma trzylatka, JEDNEGO trzylatka i.. generalnie już ma to do pomalowania a schody miała robione we wrześniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Magduska, dzieci mam dwoje, 3-latkę i prawie 5-latkę. Parter miałam już malowany, po 2 latach mieszkania, ale schody na razie nietykane. Te podstopnie się nie brudzą u mnie, ani razu jeszcze ich nie czyściałam, a w maju miną 3 lata odkąd mieszkamy.U mnie one są jakąś farbą olejną beckersa malowane, więc jakby co, to można po prostu umyć, no ale jak mówię, jeszcze nie musiałam tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 asizo, no to jestem w szoku - widocznie masz dwa aniołki aaaalbo moja siostra farbę do duuu ..szy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 13.12.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 asizo, no to jestem w szoku - widocznie masz dwa aniołki aaaalbo moja siostra farbę do duuu ..szy Nie, nie, aniołki to nie są. Ale nie wiem dlaczego podstopnie miałyby się brudzić. Jak wchodzę po schodach, nawet nie dotykam podstopni. MożeTwoja siostra ma wąskie stopnie i chcą nie chcąc szura się po nich wchodząc po schodach? U mnie stopnie są szerokie (tzn. głębokie) na 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 13.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Asizo, slicznie, przytulnie i tak cieplo u Ciebie:) Schody piekne w swojej prostocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Asizo schody ładne, proste bez wymysłów...ale okna na klatce schodowej potęgują wrażenie, przepięknie P.S. Też masz już wcześniej nazwane "schody do okna" i mi to szczególnie nie przeszkadza :)Bardzo ładna ?szafa? na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Asizo - boszszszeeeee, jaki swietlik Cudo, marzenie, odlot.....!!!!!!!!!!!!!!!!! Noooo. Świetlik super. Ale ja to jestem z tych praktycznych. Jak to się myje? Wyobrażam sobie, że jak się przybrudzi to nie wygląda już tak super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 13.12.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Venus, na dole to szafa-biblioteczka. Projekt własny, wykonanie stolarz.Joshi, szyby były myte na razie raz (mieszkamy ponad 2,5 roku). Nie jest źle. Brudu za bardzo nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gooseberry 13.12.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 hamlet - piękne dzięki za te fotki! zdecydowaliśmy się na cieńsze toczone tralki ale po 2 szt. na stopniu... jak już będzie wszystko na miejscu, to się zaprezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts