Ray23 12.07.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 No cóż moim marzeniem też był grafitowy dach , ale się nie dało więc robię wszystko żeby ten domek wyglądał nowocześnie. Dziękuje za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 24.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 To zdjęcie Waszego domu w aureoli tęczy BAJECZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 25.07.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Czy moge się dowiedzieć, kto projektował ogród? Ile taki projekt kosztuje? Czy wiadomo ile będzie kosztowało wykonanie ogrodu? Macie już wykonawcę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 25.07.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ogród projektowała firma Duoton. http://www.duoton.pl ale nie mogę nic powiedzieć o kosztach bo to nasi znajomi Firmy wykonawczej nie mamy, i nie wiemy ile może kosztować realizacja. Mamy cennik roślin ale komu chce się to zliczyć. Będziemy go realizować sukcesywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 25.07.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To zdjęcie Waszego domu w aureoli tęczy BAJECZNE Ja sądze, że jakby był skończony dom to dopiero by było bajecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 hej - cudne to zdjęcie z tęczą Na takie widoki to się poluje. A może to ono niech będzie znakiem rozpoznawczym Waszej budowy - a nie zdjątko z katalogu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 29.07.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 hej - cudne to zdjęcie z tęczą Na takie widoki to się poluje. A może to ono niech będzie znakiem rozpoznawczym Waszej budowy - a nie zdjątko z katalogu ? Pozdrawiam Dzięki za pomysł. Tymczasowo tak zrobię po później mam zamiar zrobić gifa z projektu i gotowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 no proszę, jaki ten świat mały Od jakiegoś czasu jak jezdże L-ką z i do Wrocławia to patrzę na Twój dom i myślę sobie " Jaki piekny dom i jaka ciekawa elewcja z cegły klinkierowej " Miło mi ze włascieciel tak pieknego domu poleca mi wykonawców . Własnie dzwoniłam do Pana Macieja i umówiłam się z nim na jutro. Dziekuję i pozdrawiam Zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 30.07.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 A dziękuje, dziękuje Ps. Można się targować ze Scalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.07.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 A dziękuje, dziękuje Ps. Można się targować ze Scalą. pewnie że będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 08.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Hmmmmm... Dawno nie widziałam tak cudnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 08.09.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Hmmmmm... Dawno nie widziałam tak cudnego domku Dziękuję. Będę Wam kibicował. Bo pochodzę z Siechnic i mam tam mamę więc często jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 08.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Coraz ładniej u Was. Okna bardzo dużo dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 08.09.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Coraz ładniej u Was. Okna bardzo dużo dają. Teraz już tylko czekamy na drzwi według mojego projektu. Zobaczymy jak wyjdzie całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 01.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Prace pięknie postępują. Dom jak z obrazka. Powiedz jakich materiałów ociepleniowych stosowałeś na ściany zewnętrzne - pod klinkier? i jakich na ocieplenie stropodachu? Co to za szara wełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 02.11.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Prace pięknie postępują. Dom jak z obrazka. Powiedz jakich materiałów ociepleniowych stosowałeś na ściany zewnętrzne - pod klinkier? i jakich na ocieplenie stropodachu? Co to za szara wełna? Elewacja ocieplona jest wełną Rockton12 cm. A dach będę teraz ocieplał wełną Toprock 20cm i Supperrock 5 cm . Na stropie mam tylko styropian elastyczny 33/30. Za tydzień wchodzi ekipa od zabudowy GK , Jak skończą to już będzie z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 05.11.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki Ray23! Wszystko budujesz z zachowaniem reżimu technologicznego, bardzo solidnie. Przy wylewkach masz niebieskie taśmy dylatacyjne a co to jest ta różówa taśma w podcieniu wejściowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 05.11.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki Ray23! Wszystko budujesz z zachowaniem reżimu technologicznego, bardzo solidnie. Przy wylewkach masz niebieskie taśmy dylatacyjne a co to jest ta różówa taśma w podcieniu wejściowym? Myślę ze to tylko kolor . Niebieską taśmę dawał mój instalator od podłogówek. A fachowcy od posadzek przywieźli ze sobą taśmę w kolorze różowym. I tak na górze są wszędzie różowe taśmy, w garażu też. No chyba , że jest jakieś inne wytłumaczenie , że do podłogówek daje się niebieskie a do innego ogrzewania różowe, ale ja takiego uzasadnienia nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 06.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No tak muszę sie tym zainteresowac, ja mam na razie wylewke tylko na tarasach ale miedzy scianę a warstwę betonu mam dany styrpian ...ciekawe czemu . Pozdrawiam i czekam na kolejne twoje relacje z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Etiuda celem likwidacji mostków termicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts