Chef Paul 17.07.2007 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ... czy ktoś z forumowiczów lata ? ... a może chciałby ? ... właśnie jestem w trakcie kursu pilotażu ... może są jacyś chętni ? ... wszystko w zasięgu ręki http://www.chefpaul.net/aviation/070618_01.jpg ... dla takich widoków naprawdę warto http://www.chefpaul.net/aviation/070618_04.jpg tutaj więcej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 O rany, Chefie, ja to tchórz na takie sprawy, już raczej żagle wolę, takie duże i pełnomorskie... Witaj z powrotem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.07.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Chief, ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Nie ma jak przestrzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ... a może chciałby ? oj chciałby, chciałby...ale nie sposób spełnić wszystkich swoich marzeń Mi to się marzyło pilotowanie dużych samolotów pasażerskich. Stanęło na czymś innym, podobnych stresów i adrenalinki w pracy mi nie brakuje Na razie rozmyślam o paralotni - bardziej w zasięgu i stosunkowo bezpieczna zabawa. No i o całe niebo tańsza Miło Cię znowu widzieć, zwiedzałem kilka dni temu Kórnik i tak sobie pomyślałem o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.07.2007 01:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ... od "hulania" po wodzie również nie stronię ... choć na rybki trudno pod żaglem i dlatego coś z motorkami z tyłu ... ... paralotnia dobra rzecz, ale ... jak ja się tym ze swoimi garami zabiorę ... a juz mi tu wymyślili "Flying Chef" i ... przyjdzie mi na stare lata po różnych lotniskach gotować i grillować pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja myslalem i mysle. Tylko w moich stronach jesli sie nie jest posiadaczem swojej maszyny mozna ja wynajmowac tylko w "cudownie piekna pogode" i jak to pogodzic z hobby wodnym. PS moze blizej "bezrobotnosci" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.07.2007 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja myslalem i mysle. Tylko w moich stronach jesli sie nie jest posiadaczem swojej maszyny mozna ja wynajmowac tylko w "cudownie piekna pogode" i jak to pogodzic z hobby wodnym. PS moze blizej "bezrobotnosci" . ... jakoś godzę ... pozatym zawsze można pomysleć o czymś lądującym na wodzie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.07.2007 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wczoraj kupiliśmy z synem model motoszybowca RC więc zaczynamy przygodę z lataniem . Jak mały połknie bakcyla to kto wie... może kiedyś zasiądzie za sterami. Mnie kiedyś to pociągało ale teraz wolę brzdąkanie na gitarze Pozdrowienia dla Andre, no i oczywiście dla latającego Kucharza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ...w moich stronach jesli sie nie jest posiadaczem swojej maszyny ... no to idź na całość - tylko to co najlepsze będzie odpowiednie dla Ciebie http://www.eliteaviation.com/charter/pdf/Hawker700-N241FB.pdf Zobacz - może na Allegro coś znajdziesz Hobby wodne powiadasz? Proszę uprzejmie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b4/Dornier_Do_X.jpg/250px-Dornier_Do_X.jpg Ale a propos - właśnie widziałem wielkie plakaty reklamujące wynajem i sprzedaż helikopterów Robinson w Polsce - rozwijamy się - hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts