ardianek 17.07.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Chodzi o domek ok. 130 punktów. Elektryk pociągnął kable, ekipa położyła ściany i nasz elektryk się zwinął. Musieliśmy wziąć nowego, żeby skończył to co zaczął poprzedni. Więc sytuacja wygląda tak, że są kable wystające ze ściany. Nowy elektryk musi je zidentyfikować i porobić resztę. Połowa punktów w sumie jest zrobiona, bo na jednym piętrze jest tynk tradycyjny i tam siłą rzeczy tam puszki są osadzone. Nowy elektryk musi pociągnąć od początku RTV i tel./internet. Skrzynka główna jest zrobiona. W zasadzie materiałów żadnych nie daje. Powiedzcie mi czy kwota 2800 zł dla nowego elektryka jest dobrą ceną za tą robotę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 17.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Wydaje mi się, że jest OK. Elektryk ze swoim materiałem bierzę 40 zł od punktu (u nas). Tu wychodzi Ci coś około 21 zł za punkt. 20 zł brał znajomy elektryk od kumpla ale ten sobie musiał kupić kable. Pewnie mu chwilę zejdzie zanim poznajduje co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts