Edybre 17.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Mam tak:z pozostałości B20 ze stropu wylano mi "płyte fundamentową" pod taras przy domu (żeby zagospodarować ten beton), potem z bloczków betonowych wymurowano Scianki - powstał taki basen, do którego wrzuciliśmy gruz i przysypaliśmy żwirem. Czy wystarczy teraz tylko wylać posadzkę miksokretem przy okazji robienia tego w domu czy coś jeszcze potrzeba? Jak grubą warstwę? Czy wystarczy obszalować brzegi (poziom posadzki będzie nieco wyąszy niż ścianka z bloczków) czy najpierw to obmurować, żeby podnieść brzegi? Czy potrzebna jakaś folia pod spód wylewki czy nic nie dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 19.07.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Może ktoś odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 19.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dobrze zagęścić to co "wrzuciliście", na to beton zwykły a nie jastrych z posadzek (u mnie pije wodę) grubości około 10cm, raczej bym oszalował i wylał wyżej całość niż podmurowywał boki. Folii bym nie dawał, nie widzę celu. Izolacja w postaci folii w płynie dopiero na beton, i na to co tam chcesz - płytki albo drewno. Pozdrawiam KaiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts