Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący we Wrocławiu i okol, gdzie kupujecie meble kuchenne

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Twardogóra, to zagłębie meblowe.

Polecam w niedzielę wybrac sie Świebodzki, i pójść na stoiska na saamym tyle, tam gdzie się zaczyna braniborska, tam jest mnóstwo firm wystawiających się, które robia kuchnie na wymiar. Różne techniki, wykończenia, ceny, materiały. Jest w czym przebierać.

Ja ogladalam troche mebli kuchennych we Wroclawiu ale ceny mnie przerazily. Dlatego swoje zamowilam u lokalnego stolarza (70 km od Wroclawia w kierunku Warszawy). Bede miala 2,5 m wysokiej zabudowy (210 cm) i 6m niskiej- w tym bedzie 9 duzych szuflad (szerokosci 90cm) i cargo 210, wszystko w okuciach Blum, meble mdf w okleinie. To wszystko ma kosztowac 10 000. :D

Jesli ktos jest zainteresowany, to podam namiary na priva.

Projekt robilam sobie sama, a ze stolarzem jedynie go przedyskutowalam. Kolory na nim nie sa takie jak maja byc w rzeczywistoscii. Meble beda w kolorze calvados, a sciany -jeszcze sama nie wiem :(

http://images24.fotosik.pl/29/71a2b03bfdf21143.jpg

http://images24.fotosik.pl/29/c6c733faa9e5c921.jpg

Meble maja byc gotowe za miesiac. Jak tylko je zamontujemy to porobie fotki.

Mirka wielkie dzięki za tak szczegółową odpowiedż.Wyobraż sobie że jeżdżę tą trasą i napewno tam zajrzę.Dzięki też za życzenia udanych decyzji,przeprowadzka w pażdzierniku a ja nie umiem podjąć konkretnej decyzji-lepiej zamieszkam na tym forum-tu mi się bardzo podoba...

Oj,naprawde BARDZO DOBRZE Cie rozumiem!!! Ja wlasnie zaczelam pzreprowadzke-tzn. wlasnie przeprowadzilam dzieci do babci, ja dolacze do nich za tydzien (musze spakowac nasz dobytek),a maz jeszcze pozniej. A to wszystko dlatego, ze niektore decyzje zostalz za pozno podjete i troche jeszcze musimy poczekac. Mam jednak nadzieje ze najpozniej w pazdzierniku juz wszyscy tam zamieszkamy :lol: Ja tez czasem chcialabym zamieszkac na forum. Tyle decyzji do podjecia i jeszcze powinny byc w miare trafne, a nie zeby po miesiacu w brode sobie pluc :evil: , ale wierze, ze satysfakcja ze juz w koncu mieszkamy na swoim przesloni mi te cienie!

Jakby co, to jak bede juz miala swoje mebelki w kuchni, zapraszam na ogladanie!!! :D

dzięki za zaproszenie ,nasza przeprowadzka też w pażdzierniku ,pozdrawiam całą rodzinę a szczególnie to piękne dziecko z kropelka słońca na nosku