Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący we Wrocławiu i okol, gdzie kupujecie meble kuchenne

Recommended Posts

No w porzadku, juz sie nie gniewam :evil: , przeprosiny przyjete :D !

Po prostu nie chcialam nikogo do niczego zachecac, a jedynie ulatwic wybor. Ja mam to juz za soba wiec wiem jak meczy bieganie po kilkunastu salonach, dlatego pozwolilam sobie udzielic wam kilku rad.

Pozdrawiam!

Cieszę się, ze przeprosiny przyjęte. W ramach rekompensaty zapraszam na kawę i ciastka :-D

Dlatego doceniamy Twoje informacje, bo nie ma to jak miec już przetarte szlaki. Ja niestety jestem jeszcze na takim etapie budowy domu, że póki co nie jestesmy w stanie nikomu jeszcze podac żadnych namiarów na wykończeniówkę. Ale mam nadzieję, że zdobędę takie informacje i za jakiś czas będę mogla się nimi podzielic z innymi - tymi, którzy byc może rozpoczną budowę lub etap wykańczania po mnie :-)

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Roxy, a możesz mi napisać na ile Ci wycenił, tak z ciekawości. Rzeczywiście musiał pomylić nasze dwie sprawy, ale cóż, ja nie lubię jak ktoś jest dla mnie niemiły bez powodu, dlatego Wam o tym wspomniałam, nie mając do nikogo pretensji, warto każdy kontakt sprawdzić i myślę, że warto podzielić się później uwagami, by nie tracić czasu, którego i tak mamy niewiele pilnując wszystkiego. Pozdrawiam serdecznie, odezwę się jak znajdę coś sensownego.

za tę kuchnię http://www.prv.warco.pl/rozne/ikea.pdf

kwota 10 700 :(

w tym dodatkowo:

• Szuflady „Hettich” INNO TECH SLIENT system /szt.3

• Zawiasy „Blum” z hamulcem

• Oświetlenie 2 halogeny

• Kosz na śmieci

• Wkład na sztućce

Mój post to też nie jest reklama. Mirka może to potwierdzić bo to od niej dostałam namiary na pana Tomka. Ale przez telefon rozmawiałam z panem Łukaszem, to chyba bracia. Przysłali mi już wycenę moich mebli i niestety jest najdroższa ze wszystkich. Przy mojej małej kuchni różnica w cenie między najdroższą a najtańszą ofertą to 3300. Jeszcze się zastanawiam. Przy moich zdolnościach do wyszukiwania optymalnych rozwiązań (tylko z mojego punktu widzenia optymalnych bo zdązyłam się już przekonać, że czasami warto się trzymać od dawna przyjętych zasad a nie wymyślac swoje z ołówkiem w ręku i kawałkiem papieru) tym razem wolę się zdać na fachowców. Dam wam znać kiedy już się zdecyduję.

Potwierdzam co napisala roxy, namiary miala ode mnie. Fajnie ze juz wszystko jasne :D :D

A jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to za jakies dwa tygodnie bede juz miala swoja kuchnie, na zywo!!!!!!! Ale sie ciesze :D

Potwierdzam co napisala roxy, namiary miala ode mnie. Fajnie ze juz wszystko jasne :D :D

A jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to za jakies dwa tygodnie bede juz miala swoja kuchnie, na zywo!!!!!!! Ale sie ciesze :D

My tez ja będziemy mieli? Na fotkach?

Przy mojej małej kuchni różnica w cenie między najdroższą a najtańszą ofertą to 3300. Jeszcze się zastanawiam. Przy moich zdolnościach do wyszukiwania optymalnych rozwiązań (tylko z mojego punktu widzenia optymalnych bo zdązyłam się już przekonać, że czasami warto się trzymać od dawna przyjętych zasad a nie wymyślac swoje z ołówkiem w ręku i kawałkiem papieru) tym razem wolę się zdać na fachowców. Dam wam znać kiedy już się zdecyduję.

A jakie kuchnia ma wymiary, jesli można wiedziec?

w tym dodatkowo:

• Oświetlenie 2 halogeny

• Kosz na śmieci

• Wkład na sztućce

oj, to faktycznie drogo :-?

Ja dalam 6 tys i mam o wile wieksza kuchnie (nie wiem, czy widzieliscie moja kuchnie, jak byliscie).

Mam jeden duzy Cargo, 5 szuflad cichych (w maych szufladkach nie widzialm sensu zakladania), 2 kosze, jeden kosznarozny (nie polecam, bede go chyba likwidowac na rzecz zwyklej polki), wklad na sztucce. 1 polke wiszaca z mleczna szyba i w chromie. kosz na smieci mam swoj ;).

trzeba sie naprawde dobrze rozgladnac, bo z tego co zauwazylam nie trudno przeplacic - ja mialam juz oferty ubozsze w bajery (typu cargo, ciche szuflady itp) a drozsze o 9 tys , czyli za 15 tys :-?

w tym dodatkowo:

• Oświetlenie 2 halogeny

• Kosz na śmieci

• Wkład na sztućce

oj, to faktycznie drogo :-?

Ja dalam 6 tys i mam o wile wieksza kuchnie (nie wiem, czy widzieliscie moja kuchnie, jak byliscie).

Mam jeden duzy Cargo, 5 szuflad cichych (w maych szufladkach nie widzialm sensu zakladania), 2 kosze, jeden kosznarozny (nie polecam, bede go chyba likwidowac na rzecz zwyklej polki), wklad na sztucce. 1 polke wiszaca z mleczna szyba i w chromie. kosz na smieci mam swoj ;).

trzeba sie naprawde dobrze rozgladnac, bo z tego co zauwazylam nie trudno przeplacic - ja mialam juz oferty ubozsze w bajery (typu cargo, ciche szuflady itp) a drozsze o 9 tys , czyli za 15 tys :-?

O jakie jeszcze "bajery" warto się postrać w meblach kuchennych?