EMPE 24.01.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 przepraszam: roben 19300zł.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fude 24.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dach jest piękny. I ten kolor, dla mnie super. Mimo negatywnych opinii, wybrałabym creaton, domino jest świetne.Właściwie to już się zdecydowałam, tylko domino. Wycen jeszcze nie robiliśmy. Projektant sprawdzał strop, mówił, że ok. Rozmawiałam z facetem od okien u nas, nie ma pojęcia, muszę szukać w Gdańsku. Napisz na którą dachówkę się zdecydowałeś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMPE 29.01.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dowiedziałem się, że creaton od lutego będzie droższy o ok 5% ale jednocześnie mogą pojawić się jakieś promocje. Ale prawdopodobnie w związku z tym, że domino nie jest masówką to chyba na tą dachówkę nie będzie promocji. No i co...Domino jest bezsprzecznie najlepsze na nasz dach ale i najdroższe. Jak trochę przyoszczędzę na innych elementach to chyba się zdecyduję, zobaczymy. Na pierwszy strzał idą chyba 2 okna dachowe na tylnej elewacji, troszkę chyba niepotrzebne, no i jak je np. umyć... Fakt, że doświetlają antresolę, sam juz nie wiem. Same dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fude 29.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Też coś słyszałam o podwyżce,5% to jeszcze można przeżyć. To, że domino, to nie masówka, przynajmniej daje gwarancję, że nie będzie fuszerki ( temat: creaton-kompromitacja). Te okna to chyba doświetlają przede wszystkim salon, rzeczywiście, z myciem trzeba będzie się gimnastykować,ale można rozważyć opcję usunięcia.U mnie pewnie zostaną, salon mam od północy (świadomy wybór, chciałam taras od północy),więc obawiam się,że bez okien będzie za ciemno.Jeżeli masz salon od południa lub zachodu, to można się zastanowić.Ja robię jeszcze tak, że ścianę między schowkiem na szczotki, a salonem daję całą szklaną.Chodzi o pomieszczenie gospodarcze na górze, jest tam okno, więc dodatkowo doświetli salon i odwrotnie. Planuję zrobić tam bibliotekę.Okna na dzień dzisiejszy to ms, mają jakieś profile supertermo, zależy mi, żeby okna miały jak najlepszy wsp. prz. ciepła. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fude 31.03.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 EMPE, co słychać na budowie? Pewnie już pod dachem, my jeszcze w polu jesteśmy.Mam pytanie, czy byłaby możliwość obejrzenia twojego domu? 11 kwietnia będziemy przejeżdżać obok twojej miejscowości, chętnie zobaczylibyśmy Kacpra w realu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts