Evita 17.07.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam wszystkich Forumowiczów i mam pytanie jak w temacie: gdzie w Warszawie lub okolicach można kupić ładne lustro?Szukam duzego lustra w ładnej ramie drewnianej o skromnej stylistyce, tzn bez żadnych cudów, zakrętasów, itp. Przeglądam regularnie allegro i .. nic, głównie łazienkowe, podświetlane lub do salonu: pozłacane, barokowe. Rozumiem, ze to się komuś moze podobać i może pasować, ale dlaczego nie ma ładnych luster w drewnianych ramach? Jak są, to takie bidy, ramka cieniutka, że jej prawie nie widać. Uff, to co, znacie może jakieś miejsce z ładnymi lustrami lub ramami do luster?Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 17.07.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam wszystkich Forumowiczów i mam pytanie jak w temacie: gdzie w Warszawie lub okolicach można kupić ładne lustro? Szukam duzego lustra w ładnej ramie drewnianej o skromnej stylistyce, tzn bez żadnych cudów, zakrętasów, itp. Przeglądam regularnie allegro i .. nic, głównie łazienkowe, podświetlane lub do salonu: pozłacane, barokowe. Rozumiem, ze to się komuś moze podobać i może pasować, ale dlaczego nie ma ładnych luster w drewnianych ramach? Jak są, to takie bidy, ramka cieniutka, że jej prawie nie widać. Uff, to co, znacie może jakieś miejsce z ładnymi lustrami lub ramami do luster? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Kiedys to przerabiałam - chciałam prostokątne lustro w prostej, drewnianej ramce, okazało się nie-do-kupienia. Kupiłam więc prostą, drewnianą ramkę na obrazek, a szklarz zrobił mi do niej lustro. Polecam takie rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts