mikka27 20.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Podbijam to pytanie. Stoję wlaśnie przed wyborem takiego piekarnika z funkcją mikrofali.Napiszcie co o nich sądzicie i czy weszły może jakieś nowe modele na rok 2011. Może o wiekszej pojemności? I bez wyjmowania tych blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 02.05.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 jestem zachwycona swoim samsungiem... ma mały grill duży grill grzałke na dole na górze termoobieg i takie tam rózne opcje łączone to wszytsko tez... ma separator i to jest świetna sprawa... piekę ciasto na górze, mięso na dole i jest smaczne i jedno i drugie.... ta funkcja czyszczenia wodą też jest, ale to już ja się tym nie zajmuję tylko mój... ale czyści się raz na jakiś czas po większym pieczeniu... blachy ma fajne... pierwszy raz suszyłam grzyby (człowiek się uczy na błęach), a że były wilgotne to się przykleiły do blachy (mysłałam, że jak mój... wróci z pracy, to mnie zabije, bo te balchy są specjalne właśnie i nie można ich porysować...) ale zalałam wodą z płynem na godzinkę i wszytsko zeszło bez szorowania... i o grzybach wie już tylko z opowiadań.... tłuszcz po babeczkach wielkanocnych zszedł własnie po tej użyciu tej opcji z wodą tzn tą pirolizą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 02.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Przede mną zakup jakiegoś piekarnika, ale jeszcze nie wiem na co się zdecyduję , wczoraj piekłam pasztet w halogen oven, no masakra jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egon1 11.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 który piekarnik z mikrofalą radzilibyście kupićsamsung FQ159USTsamsung FQ 115T001candy MIC 440 TXpiekarnik z mikrofalą ze względu na małą kuchnieapłyta indukcyjna myślałem candy CI 640 C używa ktoś z was takiego wynalazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.06.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 candy ? ta marka jeszcze istnieje ? ja brałabym samsunga, płyta samsung lub teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.06.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Mam podobny problem i zdecydowałam się na boscha HBC86P753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 08.07.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) Mam podobne pytanie więc podepnę się do wątku. Szukam piekarnika z mikrofalą do 3000 zł. Trzy jedyne rozsądne opcje to wg mnie: Bosch 84K553, Siemens HB84K552 oraz Samsung FQ115T001. Dwa pierwsze kosztują 2800 zł a trzeci 1800 zł. A parametry mają (wydaje mi się) niemal identyczne. Nie wierzę, że 1000 zł dopłaca się za markę. Może czegoś nie dopatrzyłem?Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi urządzniami? Edytowane 8 Lipca 2011 przez jarett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
róża85 11.07.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja to w ogóle jestem zwolenniczką samsunga ewentualnie jeszcze jednej firmy jaką jest Mastercook, mam kuchnie od nich kompaktową właśnie z mikrofalą i sobie chwalę Mogę zaprezentować ją a tak na poważnie to nie ma co się kusić na tani sprzęt, bo później włożymy w niego jeszcze raz tyle, lepiej kupić raz, a porządnie. Dla Ciekawych kuchni mastercooka którą mam w posiadaniu udostępniam ją wirtualnie Oto ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 11.07.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja to w ogóle jestem zwolenniczką samsunga ewentualnie jeszcze jednej firmy jaką jest Mastercook, mam kuchnie od nich kompaktową właśnie z mikrofalą i sobie chwalę Mogę zaprezentować ją a tak na poważnie to nie ma co się kusić na tani sprzęt, bo później włożymy w niego jeszcze raz tyle, lepiej kupić raz, a porządnie. Dla Ciekawych kuchni mastercooka którą mam w posiadaniu udostępniam ją wirtualnie WON! spamerze! - masz nas za idiotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
róża85 12.07.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) To, że pokazałam jaki piekarnik mam w posiadaniu to nie jest spamerstwo! Zapraszam do powrotu do szkoły I prawidłowego rozumowania Edytowane 12 Lipca 2011 przez róża85 specjalna edycja dla... no nie ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
róża85 12.07.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 12.07.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 To, że pokazałam jaki grzejnik mam w posiadaniu to nie jest spamerstwo! Zapraszam do powrotu do szkoły I prawidłowego rozumowania Grzejnik? Wątek jest o piekarnikach. Nawet nie wiesz o czym mowa tylko robisz ctrl-c, ctrl-v. Pierwszy wpis + bełkotliwa odpowiedź nie na temat + link do konkurencyjnego serwisu - nie przekonasz mnie, że to nie jest spam. Pracuję w branży internetowej, znam takich jak Ty. A jak już jesteś spamerem to przynajmniej nie wdawaj się w dyskusję jak nie masz racji bo pogrążasz i siebie i swojego zleceniodawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
róża85 12.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) . Edytowane 12 Lipca 2011 przez róża85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 12.07.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Nic nie zrozumiałaś z mojej wypowiedzi i dalej brniesz, udowadniając przy tym, że masz problem z logicznym formułowaniem myśli. Ale pewnie trudno jest znaleźć inteligentną osobę do spamowania - twojemu zleceniodawcy to się nie udało. Bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
róża85 12.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Nie obrażaj, a nie będziesz obrażany ... tylko tyle z mojej strony bo nie zrobiłam ci nic złego żeby teraz czytac obraźliwe posty na mój temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 20.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Z tego co mi mówiono, najlepsze są grille kwarcowe, bo najłatwiej się myją. Tak czy tak, mikrofala z grillem przydaje się, zwłaszcza do małego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egon1 01.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Mam podobne pytanie więc podepnę się do wątku. Szukam piekarnika z mikrofalą do 3000 zł. Trzy jedyne rozsądne opcje to wg mnie: Bosch 84K553, Siemens HB84K552 oraz Samsung FQ115T001. Dwa pierwsze kosztują 2800 zł a trzeci 1800 zł. A parametry mają (wydaje mi się) niemal identyczne. Nie wierzę, że 1000 zł dopłaca się za markę. Może czegoś nie dopatrzyłem? Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi urządzniami? mam tego samsunga i jestem zadowolony funkcji dużo ale i tak wszystkiego sie nie używa pieczenie ciast na termoobiegu mięso na górnej grzałce czyli coś jak opiekacz no imikrofala tego tylko używam został wybrany tylko dlatego że nie było by miejsca na mikrofale no i cena była najniższa piekarnika z mikrofalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matskocz 01.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Sam w jednej z kuchni mam samsunga FQ159UST, sprawuje sie bardzo dobrze, złego słowa nie mogę powiedzieć. Tak więc jak najbardziej polecam firmę samsung. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 02.12.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ja też brałam pod uwagę zakup tego samsunga z funkcja mikrofali ale sprzedawcy w sklepach mi odradzili, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego??no i niestety wzbudzili wątpliwości i jednak kupuję tradycyjny piekarnikale też z samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.01.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 co jest bardziej przydatne? pyroliza czy prowadnice teleskopowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts