Promyk 17.07.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Hej ponownie Następny dylemacik a także zapytanie do Was. Czy dobrym pomysłem jest połączenie dwoch pokoi na przeciwko łazienki. Po połączeniu powstanie duży pokój z garderobą po prawej stronie . To są pokoje od północy. Najpierw miałam taką myśl aby połączyć łazienkę z jednym pokojem stojącym obok aby ten zamienił się w suszarnię, ale to jest pokój od połudnai i nie chciałam go likwidować. A Wy co sądzicie? Pozdrawiam Rzut poddasza http://www.dominanta.pl/rzuty_wezyr2g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 17.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Jeśli nie ma przeciwskazań konstrukcyjnych ,to tak. Sypialnia od północy jest ok. A jeśli nie zależy Ci na wielkiej ilości pokoi to może cos zaproponuję? Łazienkę zrób od północy( ten pokoik z balkonikiem) sypialnie z połączonych pokoi północ - południe ,a garderobe w łazience. I może balkon od południa.A ten północny można zlikwidować.(Zalezy od ustawienia domu.) Prawdopodobnie jeśli w ogóle będzie wolno zrezygnować ze ścianki,to będzie między pokojami filar,lub dwa.Trzeba spytać architekta,który robi adaptację,lub w pracowni,gdzie kupiłaś projekt. Ale mnie naszło,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Promyk 18.07.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Dzieki suire , za radę Ty to masz pomysły Jednak nie można zamienic łazienki na drugą stronę, bo w łazience jest komin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 19.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A komin nie moze byc w garderobie?A jeśli chodzi o duży pokój (pn-pd) zaproponowany przez suire, to ja bym tylko dodala jakies okno lub okna polaciowe do tego pokoju, bedzie sympatyczniej. Na zdjeciu ponizej widac te czesc dachu o ktora mi chodzi - najbardziej po prawej stronie.http://www.dominanta.pl/photo/projektowanie_domow_projekt_domu_wezyr2g_duzy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 19.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 my połaczylismy dwa pokoje w jedno pomieszczenie ------------------------------------------------------------------------------------------------- będziemy mieli trochę wieksza sypialnię z łazienką pod skosem (od płn) i garderobę pod skosem (od płd) no chyba że coś się zmieni tj Mary podejmie strategiczną decyzję o zmianie koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 19.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A komin nie moze byc w garderobie? w łazience lepiej mieć jakąś wentylację tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 19.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Skoro planujesz wc na parterze w miejsce gabinetu,to i tak komin wentylacyjny zrobić trzeba.Gdyby była nad WC łazienka byłoby "po drodze".A nawet jeśli nie to wentylacja nie jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts