stukpuk 14.01.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ale po co te URL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 14.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 nie mam pojęcia tak jest na stronie fotosika w kodach, które kopiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 nie mam pojęcia tak jest na stronie fotosika w kodach, które kopiuję Ja też wlepiam z fotosika. Klikam tylk PPM w zdjęcie, potem zaznaczam adres url i wciskam ctrl+c Potem ide do posta, otwieram, klikam img(z listy pod tematem)potem ctrl+v i na koniec znowu img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 14.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 nie wychodzi, nie rozumiem będę próbować dalej...... no w każdym bądź razie Stukup, zaprezentowałeś mojego Tymka, stan obecny, w środku, w grudniu jeszcze bardzo mokry tynk w garażu i nasza instalacja centralnego odkurzacza na dzień dzisiejszy tynki bardzo ładnie wyschły, pewnie to również zasługa naszej kozy, która daje bardzo przyjemne ciepełko. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy zamiast kominka i nie wstawić ładnej kozy. Sąsiad budujący się grzeje kominkiem i zimno ma, ostatnio wstawił dodatkowo kozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 nie wychodzi, nie rozumiem będę próbować dalej...... no w każdym bądź razie Stukup, zaprezentowałeś mojego Tymka, stan obecny, w środku, w grudniu jeszcze bardzo mokry tynk w garażu i nasza instalacja centralnego odkurzacza na dzień dzisiejszy tynki bardzo ładnie wyschły, pewnie to również zasługa naszej kozy, która daje bardzo przyjemne ciepełko. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy zamiast kominka i nie wstawić ładnej kozy. Sąsiad budujący się grzeje kominkiem i zimno ma, ostatnio wstawił dodatkowo kozę Masz może zdjęcie tej kozy? My od początku planujemy KOZE bardziej nam się podoba od kominka i przy okazji można prawie cały dół ogrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 14.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Mam, tylko muszę wrzucić na fotosika , to wkleję, albo Ty wkleisz to jest tylko taka tymczasowa koza, ale tak jak mówisz dół praktycznie cały ogrzewa i jest ciepło, oglądałam już różne kozy i naprawdę są super, oczywiście myślałam że to kominki, a i ceny chyba bardziej przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Mam, tylko muszę wrzucić na fotosika , to wkleję, albo Ty wkleisz to jest tylko taka tymczasowa koza, ale tak jak mówisz dół praktycznie cały ogrzewa i jest ciepło, oglądałam już różne kozy i naprawdę są super, oczywiście myślałam że to kominki, a i ceny chyba bardziej przystępne. No to śmiało wklejaj. I o to chodzi , żeby dół ogrzać zanim się dorobimy pieca w kotłowni Z żoną lubimy te stare żeliwne kozy , te nowoczene już nie mają "duszy" A w jakiej odległości od ściany macie rurę doprowadzającą powietrze z zew.? A dokładniej ile od ściany wychodzi w posadzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 14.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 jeszcze nie mamy tej rury trochę nam się o niej zapomniało, ale instalator twierdzi że to nie problem no dobra , to wklej stukpuk, bo ja coś dzisiaj nie mam weny http://images47.fotosik.pl/49/b2ec70d672ad2160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 14.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 EwaiMarek, zrobcie to tak: http://images47.fotosik.pl/49/b2ec70d672ad2160.jpg http://images47.fotosik.pl/49/b2ec70d672ad2160.jpg Pomiedzy znacznikami IMG wstawiacie adres obrazka z fotosika - oczywiscie bez wstawionych przeze mnie spacji (przerw) miedzy znacznikami IMG a adresem. (Ja je zrobilam, zeby sie obrazek nie pokazal, abyscie Wy widzieli, jak to "napisane" wyglada - ponizej to samo BEZ spacji. Ale nie moze byc ani jednej!). Na pewno zadziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 14.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 jak widzisz Azalko, coś nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 EwaiMarek, zrobcie to tak: http://images47.fotosik.pl/49/b2ec70d672ad2160.jpg http://images47.fotosik.pl/49/b2ec70d672ad2160.jpg Pomiedzy znacznikami IMG wstawiacie adres obrazka z fotosika - oczywiscie bez wstawionych przeze mnie spacji (przerw) miedzy znacznikami IMG a adresem. (Ja je zrobilam, zeby sie obrazek nie pokazal, abyscie Wy widzieli, jak to "napisane" wyglada - ponizej to samo BEZ spacji. Ale nie moze byc ani jednej!). Na pewno zadziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A wentylacja gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 14.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A jak skopiujecie link umieszczony w moim poscie i zlikwidujecie spacje miedzy a adresem oraz miedzy adresem a ? MUSI wyjsc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A jak skopiujecie link umieszczony w moim poscie i zlikwidujecie spacje miedzy a adresem oraz miedzy adresem a ? MUSI wyjsc! Ja tak zrobiłem i wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 14.01.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Stuku, bo ty jestes brylujaca inteligencja i fuksiarz w jednym Jutro ide do architekta - z Tymkiem i jeszcze kilkoma innymi pomyslami - na mniejsze od Tymka domki. Zobaczymy, co mi doradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 14.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 znalazłam już gdzie tkwi problem, małe aczkolwiek istotne ustawienie Dziękuję Wam bardzo za pomoc - kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 14.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A wentylacja gdzie? Zrobi się , podobnie jak w kuchni, łazience, kotłowni ..... w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Stuku, bo ty jestes brylujaca inteligencja i fuksiarz w jednym Jutro ide do architekta - z Tymkiem i jeszcze kilkoma innymi pomyslami - na mniejsze od Tymka domki. Zobaczymy, co mi doradzi... I jaki skromny.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 15.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No bylam...13 tysiecy za adaptacje gotowca na moja dzialke...15 tysiecy za nowy projekt + adaptacja...Zmiany ograniczone do minimum (scianka, okna). Chryste Panie... czy Wyscie tez tyle placili??Znacie kogos, kto zrobilby to taniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No bylam... 13 tysiecy za adaptacje gotowca na moja dzialke... 15 tysiecy za nowy projekt + adaptacja... Zmiany ograniczone do minimum (scianka, okna). Chryste Panie... czy Wyscie tez tyle placili?? Znacie kogos, kto zrobilby to taniej??? Od nas chcieli 10 tys.za projekt na zamówienie ( w tym adaptacja). To kupiliśmy gotowca TYMKA za 1400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts