Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Jola i Jarek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Każdy z Tymków w innej aranżacji i każdy piękny, bo Tymek!Aniu i Maćku jak wysoki jest blat w kuchni i czy okno ma wymiar 150/150? Wklejcie więcej zdjęć proszę, bo świetnie macie urządzone, a jakie przestrzenie!Pozdrawiamy

wydaje mi sie, że przestrzeń uzyskalismy przez przeniesienie dolnej łazienki do ściany budynku, wyszedł fajny korytarzyk, a komin sprytnie zasłania drzwi do łazienki

schody mamy narazie betonowe, czekamy na drewniane jeszcze dwa tygodnie

Ania

:o WOW gratuluje pięknych Tumków jestem pod wrażeniem... Ania i Maciek mam pytanie dotyczące wejścia do salonu .. wiedze ze jakby zrezygnowaliscie z czesci sciany:) fajnie to wygląda czy moge prosic wiecej zdjęc?

z góry dziękuje :D

jak widac zrezygnowalismy ze ścianek, nie mamy węgarka przy wejściu, od strony "gabinetu nie ma wogóle ścianki, tylko wejście do salonu zaczyna sie równo z wejściem do gabientu, czyli na głębokości tej wneki, która jest w projekcie

z góry salon wygląda tak:

http://images27.fotosik.pl/321/0290ff2cdfbc5b68med.jpg

Każdy z Tymków w innej aranżacji i każdy piękny, bo Tymek!Aniu i Maćku jak wysoki jest blat w kuchni i czy okno ma wymiar 150/150? Wklejcie więcej zdjęć proszę, bo świetnie macie urządzone, a jakie przestrzenie!Pozdrawiamy

He, he, he. (nie chcę być złośliwy) Wysokość blatu w kuchni to oczywista jest wysokość nie zmienna a wiec jak masz wysokość kuchni gazowej :D - nie ma innej wysokości - wystarczy iść do kuchni i zmierzyć wysokość kuchnię gazową jaką macie w mieszkaniu