Strumyczek 23.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) Mam do sprzedania stemple budowlane,używane. Ilość około 250 sztuk, rozmiar 2,9- 3 m. Edytowane 23 Maja 2010 przez Strumyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sofix 23.05.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Baaardzo dziękujemy za obrazową pomoc, to są bardzo przydatne informacje i myślę, że nie tylko dla nas. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda michal 24.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Mam do sprzedania stemple budowlane,używane. Ilość około 250 sztuk, rozmiar 2,9- 3 m. a jaka cena wchodzi w gre??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 I nikt się nie pochwali ile zapłacił za instalację wodną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 25.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Mam pytanie do tych, którzy więźbę mają już za sobą. niedługo zamówię drewno na więźbę i zastanawiam się nad przekrojami płatwi PL1a i PL1b (mają przekrój 14 na 25 cm i długość 13,85m). Wymiar wydaje mi się bardzo duży i ciekawi mnie czy ktoś trochę odchudził te przekroje np. 16 na 16 cm i ewentualnie na ile części dzieliliście te płatwie, bo wciągnąć to na górę bez dźwigu, to chyba niemożliwe. Cieśla mi mówi, żeby słupy S1 i płatwie PL1a i PL1b zrobić 16 na 16 cm, że to w zupełności wystarczy płatwie podzielić przynajmniej na dwie częsci. Odchudzaliście przekroje, czy wszystko wg projektu?Na dachu będzie ceramika, czyli tak jak w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMateusz 25.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 My nie zmienialiśmy przekrojów, zostały takie jak w projekcie. Co do dlugości, to podzieliliśmy płatwie na pół i obeszło się bez dźwigu. Ale z perspektywy czasu chyba bym trochę odchudził przekroje i z tego co mi wiadomo to nie wszystkie słupy są tam potrzebne. Ale to materia, w której należy porozumieć się z kierownikiem budowy i architektem, który adaptował projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 25.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Wiem, że bez architekta się nie obejdzie, ale ufam, że Ci, którzy wprowadzali zmiany w przekrojach nie robili tego na własną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora_179 26.05.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam decyzja zapadła Tymek B blisko Legnicy.Kiedy ruszymy z budowa tego nie wie nikt. Na razie załatwiamy papiery Bardzo nam się podoba zadaszenie tarasu. I w związku z tym mam pytanie. Czy a jak tak to o ile należy podnieść ściankę kolankową. My planujemy podnieść o 1 pustak i nie wiem czy nie będzie za ciemno. A dodatkowo projektant zaproponował wydłużenie tarasu do 3 metrów. Proszę o informacje. Szukamy Tymowiczów z naszej okolicy dom wybrany,ale chcielibyśmy zobaczyć go w naturze Pozdrawiamy wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 26.05.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Będziemy mieć taras i werandę. Zadaszenie będzie nad werandą od zachodu, a taras, który jest od południa będzie odsłonięty.Na projekcie mamy wyrysowany daszek bez podnoszenia ścianki kolankowej i na końcu daszku prześwit wychodzi ok. 2m (z zachowaniem spadku daszku na szerokości ok. 2,5m). Wydaje mi się, że wystarczy. Od południa nie chciałem daszku, bo lubię dużo słońca w pomieszczeniu. Jeśli podniesiecie ściankę kolankową, to prześwit powiększy się o wysokość ścianki (jeśli nie przedłużycie krokwi) i na pewno będzie wtedy troszkę jaśniej w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora_179 26.05.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dziekuje bardzo za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.05.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wiem, że bez architekta się nie obejdzie, ale ufam, że Ci, którzy wprowadzali zmiany w przekrojach nie robili tego na własną rękę Pewnie,że nie........................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMateusz 26.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 A ja mam pytanie zupełnie z innej beczki. Pewnie nie wszyscy zechcą się wypowiedzieć, ale nurtuje mnie jaka jest średnia wieku wśród budowniczych Tymka. Ciekawe czy są z nami seniorzy jak i bardzo mlode osoby.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klamor 26.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 A ja mam pytanie zupełnie z innej beczki. Pewnie nie wszyscy zechcą się wypowiedzieć, ale nurtuje mnie jaka jest średnia wieku wśród budowniczych Tymka. Ciekawe czy są z nami seniorzy jak i bardzo mlode osoby.? 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 26.05.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Pewnie,że nie........................................... Szczerze mówiąc podejrzewałem Cię o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DELUS1 27.05.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 27 codziennie ogladam wasze nowinki zawsze cos nowego sie dowiem a u nas na budowie czekamy juz na wylewki pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 27.05.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No dobra, 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No dobra..........30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Szczerze mówiąc podejrzewałem Cię o to Kto by się tam planów trzymał................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMateusz 27.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 A to wszyscy w sile wieku:). Ja mam 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 27.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 nasza średnia 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts