Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Jola i Jarek

Recommended Posts

Witam wszystkich Tymkowiczów. Miło patrzeć jak Wasze domy rosną :-)

My też będziemy budować Tymka, już mamy projekt.

Oczywiście śledzę wszystkie możliwe wątki i staram się powoli układać w głowie poszczególne elementy.

Mam takie pytanie: czy ktoś z Was może mi podać wymiary kuchni, bo ja nijak nie mogę odczytać wymiarów na tych rysunkach. Dzięki z góry!

Pozdrawiam,

Asia

Coś około 3.36 m. / 3 m.

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich Tymkowiczów. Miło patrzeć jak Wasze domy rosną :-)

My też będziemy budować Tymka, już mamy projekt.

Oczywiście śledzę wszystkie możliwe wątki i staram się powoli układać w głowie poszczególne elementy.

Mam takie pytanie: czy ktoś z Was może mi podać wymiary kuchni, bo ja nijak nie mogę odczytać wymiarów na tych rysunkach. Dzięki z góry!

Pozdrawiam,

Asia

U nas wyszła 3,40 x 2,70.

A kto by się tam planu trzymał..................................zaczniesz budowac to się przekonasz,że projekt jedno.......budowanie swoje hhehheeee

WŁAŚNIE!!! zgadzam się w 100 % !!! Zacznijcie budowę,a milion zmian i pomysłów przyjdzie Wam do głowy. U nas była likwidacja spiżarki, stąd ta zmiana, i sama łazienka też się powiększyła.

Mam pytanie do wszystkich którzy mają na dole łazienkę zgodnie z projektem - jaki macie brodzik - 90 czy 80? Czy z 80 mozna wygodnie korzystać ? Z góry dziękuję za odpowiedź

U nas łazienka wg projektu i tylko 80-tka się zmieściła, tak żeby spokojnie korzystać z kibelka:-)

W korzystaniu pewnie 90-tka byłaby wygodniejsza, ale to kwestia przyzwyczajenia.

Nadrobimy w łazience na górze stawiając dużą, wygodną wannę:-)

witam wszystkich:) a ja znow z zapytaniem:) tym razem chodzi o dach.jesli mozecie napiszcie mi ile was wyszedl dach?? w przyblizeniu jaki to koszt?? ja czekam na wycene ze sklepow ale chcialabym miec do czego porownac.dziekuje bardzo

Nasz dach ma 260 m2 i za więźbę (10 m3) 8500 zł, łaty i kontrłaty 1400 zł, pokrycie dachówka ceramiczna Roben czarno-brązowa, z kompletnym dachem (membrana, rynny itd.) ok. 18 000 zł i robocizna 60 zł za 1 m2, suma to ok. 34 000 zł

Nasz dach ma 260 m2 i za więźbę (10 m3) 8500 zł, łaty i kontrłaty 1400 zł, pokrycie dachówka ceramiczna Roben czarno-brązowa, z kompletnym dachem (membrana, rynny itd.) ok. 18 000 zł i robocizna 60 zł za 1 m2, suma to ok. 34 000 zł

Jaki kolor elewacji planujecie do tej dachówki. Pytam ponieważ też planuję położyć taką?