Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Jola i Jarek

Recommended Posts

Jarku szkoda ze tak daleko mieszkacie :( hehe bo bym was nawiedziła szukam tej ekipy i szukam i powili zaczynam saie denerwowac mam jednego kolesia wolnego ale on nie chcie mi na dzien dzisiejszy powiedziec ile weźmie bo twierdzi ze nie wiem a co to za gatka szczela ceną +- i dawaj a nie takie podchody w kotka i myszke :x

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja też jestem w poszukiwaniu ekipy na termin koniec 2008r (ew. sam fundament) jak zdąże załatwić pozwolenie. Niestety ekipa bud. u mojego kumpla średnio się sprawdziła dlatego szukam innej.

Dzięki Jarek za cenne uwagi

Ps. Orzesze koło Mikołaowa (woj. śląskie)

witam Jarku tak jak obiecałam wzielam sie za lekture ale 4 strony ufff oczy mnie bolą i juz mam pytania:):)

jak widze wy nie robicie dodatkowych okien w tych pokojach u góry ja tez nie chce nie jest ciemn???

schody?? co to są ze spoczniakiem?? a czy można zlikidować ten stopień który jest między przejściem jednych schodów na drugi etap?? kurcze mieszam mam nadzieje ze wiesz o co chodzi .

a okienka ładnie wygladaja z przodu kiszą mnie :lol:

witam Jarku tak jak obiecałam wzielam sie za lekture ale 4 strony ufff oczy mnie bolą i juz mam pytania:):)

jak widze wy nie robicie dodatkowych okien w tych pokojach u góry ja tez nie chce nie jest ciemn???

schody?? co to są ze spoczniakiem?? a czy można zlikidować ten stopień który jest między przejściem jednych schodów na drugi etap?? kurcze mieszam mam nadzieje ze wiesz o co chodzi .

a okienka ładnie wygladaja z przodu kiszą mnie :lol:

Witam, czy może masz projekt? Jeśli masz to porównaj te co jest w projekcie i te co mam na zdjęciu widać.

tu masz forum o schodach

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=531884&sid=e2429754a4b975c3dfdf7a75e9a4d73a

A tu masz rodzaje schodów

http://www.budujemydom.pl/abc/337_rodzaje_schodow/

Miłej lektury