jakubalina 04.01.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witaj Wasiak z Granatu Ja tez czasami śledzę wasz forum. Dziekujemy cie za drogocenne wskazówki dla Tymowiczów. Z tym Waszym podciagiem i filarami w salonie wygląda ciekawiej i moze to będzie z twojego pomysłu Kuba. Pozdrowienia dla Granatowców Tak, Wasiek dzięki za to zdjęcie podciągu - nie taki on straszny jak go malują można rzec - w drewnie może być naprawdę ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 tarce siły czytam i trace siły ja już sama nie wiem co i gdzie srobic 130m2 do przy pmoich 61m2 mieszkania to lux a jak patrze na zdjecia to mi sie wydaje ze ten dom jest mały ratunku mimo mojego wzrostu 160cm to jakos mały no cuż po przespaniu nocy a do pójścia do architekta zostały mi jeszcze dwie wiec bede wam teraz opowiadac o moich snacha wy mnie wyspierajcie hah i oczywiscie wyrażajcie swoje zdania:) a wiec na dzien dzisiejszy zmiany 1. Scianka kolankowa 1,5 lub dwa pustaki.....ile to daje powierzchni nie wiem 2. wykusz na bank z tego sie nie wycofam a jak ktoś mi to bedzie z głowy próbował wybic to sie na jego oczach tne... 3. schody ze spocznikem czy jak sie to pisze 4. jedno duze okono balkonowe ???? i tu sie za wcześnie obudziłam 5. jedno dodatkowe okno dachowe w pokoju nad salonem mniejszym 6. aaaaa okienka jak u jarka te malutkie z przodka 7. zamurowuje ściane za wiatrołapem i robie spirzarke 8. a góra nie mam na nią pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.01.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 tarce siły czytam i trace siły ja już sama nie wiem co i gdzie srobic 130m2 do przy pmoich 61m2 mieszkania to lux a jak patrze na zdjecia to mi sie wydaje ze ten dom jest mały ratunku mimo mojego wzrostu 160cm to jakos mały no cuż po przespaniu nocy a do pójścia do architekta zostały mi jeszcze dwie wiec bede wam teraz opowiadac o moich snacha wy mnie wyspierajcie hah i oczywiscie wyrażajcie swoje zdania:) a wiec na dzien dzisiejszy zmiany 1. Scianka kolankowa 1,5 lub dwa pustaki.....ile to daje powierzchni nie wiem 2. wykusz na bank z tego sie nie wycofam a jak ktoś mi to bedzie z głowy próbował wybic to sie na jego oczach tne... 3. schody ze spocznikem czy jak sie to pisze 4. jedno duze okono balkonowe ???? i tu sie za wcześnie obudziłam 5. jedno dodatkowe okno dachowe w pokoju nad salonem mniejszym 6. aaaaa okienka jak u jarka te malutkie z przodka 7. zamurowuje ściane za wiatrołapem i robie spirzarke 8. a góra nie mam na nią pomysłu N a pierwsze pytanie jeśli podniesiesz o 1,5 pustaka to będziesz miała ok 150 m2 użytkowej i odrazu na drugie pytanie jeśli zrobisz wykusz to zyskasz jeszcze dodatkowe ok 2 m2 i juz masz duży dom 3. my mamy ze spocznikiem 4. okno balkonowe duże??? a gdzie meble jesli będzie mniej sciań ?? %, dokładnie nie wiem gdzie jest?? 6. jestem za 7. a jak przeniesiesz brudne ziemniaki do kuchni?? przez salon?? 8. bez komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 05.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 witam:) u nas w salonie też będzie jedno duże okno z tyłu domu tak jak na fotkach u Wasiek, dzięki za zdjęcia, teraz mam obraz jakto będzie wyglądało w realu:) a co do utraty ścian, to chyba zależy ile kto chce mieć mebli i jakie wysokie, prawda. My będziemy mieli całą wolną ścianę od pokoju więc na niską komodę wystarczy A i M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.01.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 jarku co do punktu 7 juz wczesniej dyskutowalismy otych brudnych ziemniakach i pisałąm ze moi rodzice tak mają i nie narzekają na brudne kartofle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.01.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 co do reszty to ciesze sie że jest w miare oczywiscie juz jest spięcie na froncie bo mój luby ma wąty co do mojego okna duzego w salonie brrrr ale jeszcze dwie noce:) Aniu prosiłam o opisanie waszego poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.01.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 co do reszty to ciesze sie że jest w miare oczywiscie juz jest spięcie na froncie bo mój luby ma wąty co do mojego okna duzego w salonie brrrr ale jeszcze dwie noce:) Aniu prosiłam o opisanie waszego poddasza My to mamy poddasze wg projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.01.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 i co Jarku gra i buczy?? wszytko pasuje?? jestes zadowolny z tego poddasza??czy cos bys zmienił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.01.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 i co Jarku gra i buczy?? wszytko pasuje?? jestes zadowolny z tego poddasza??czy cos bys zmienił?? nic bym nie zmienił tylko dałem okno dachowe w pokoiku nad kucnia a zrezygnowałem okno dachowe w sypialni nad garazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faziband 05.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 witam my mamy projekt w zmianach okno w salonie będzie 270 czyli okno to małe i te balkonowe połączone na środku i całe balkonowe do dołu. ta pani co robi nam zmiany powiedziała że dobry pomysł dzięki temu zyskamy w pokoju dwa rogi np. na wstawienie kanapy rogowej nasi sąsiedzi też mają takie okno i super to wygląda powiększamy o 0,5 m dom żeby garaż był większy bo 3m to troszkę mało jak się wkleja zdjęcia niech mi ktoś napisze na gg 3641563 Witam, widzę że jeszcze ktoś podziela moje zdanie i poszerza garaż. Dzięki za wsparcie !!! Wytłumacz jeszcze raz dokładnie jakie wymiary będzie miało to okno w salonie połączone z drzwiami balkonowymi okno w salonie będzie 270 balkonowe całe a garaż powiększamy bo tak nam pani projektantka doradziła i wcześniej o tym myśleliśmy bo mój tata ma 3.80 m i jest tak akurat jak na taki dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 06.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm Olu ze zapytam o ile powiększacie ten garaż znaczy o ile dom będzie dłuższy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faziband 06.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm Olu ze zapytam o ile powiększacie ten garaż znaczy o ile dom będzie dłuższy?? witam garaż będzie miał 3,5 m a w projekcie ma 3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.01.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm Olu ze zapytam o ile powiększacie ten garaż znaczy o ile dom będzie dłuższy?? czyli o 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 06.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dokładnie garaż będzie miał wewnątrz 3,56 cm. P.S. Wyjeżdżam na tydzień na delegację więc nie wiem jak będzie z dostępem do internetu więc jakubaliana może nie udzielac się przez kilka dni na forum. Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 06.01.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 witam nastrój średni wertuje forum od rana zeby popatrzc jeszcze raz co kto zminił chlop mnie wurza brrr poszło na noże:) taa nie bede o tym pisac bo bym same kropki musiałą robic no cuż.... połoze dzeck i wieczorem ide na piwo hmmm z mojej diety nici haha ale mam na kogo zwalic pozdrawam wszystkich tych co mają swoje połowy dopasowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Gosiaczek.... nie tak ostro....chłopa zawsze mozna wychować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.01.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jarku.... nie obrażaj się tak zaraz..... to tylko życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 07.01.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ok nowy dzień troszke mi przeszło i biore sie do roboty dziś 17.30 spotkanie z architektemJarku pytanie do ciebie czy ty taraz powiększałes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 07.01.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ok nowy dzień troszke mi przeszło i biore sie do roboty dziś 17.30 spotkanie z architektem Jarku pytanie do ciebie czy ty taraz powiększałes??? Nic nie powiększylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts