Ania i Maciej 13.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ja nie pomogew kwestii gazu, bo u nas go nie bedzie, dlatego ze nie ma przyłacza, a Maciej nie che gazu z butli, pozostaje nam kuchenka z plyta na prad moze ktos mnie poinstruuje jak tu sie wkleja fotki, bo nie wiem jak, a wreszcie chciałam wam pokazac dzialke:) Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 13.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 o co ja widze, pierwszy Tymek w lustrzanym odbiciu:)super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 13.02.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam Aniu, co do wklejania zdjęcia to już było na tym forum omówione pary razy Ale wklejam cytat z jednych wcześniejszych postów jna temat wklejania zdjęciai. I oczywiście czekamy na Wasze zdjęcia Waszej działki pozdrawiam Delus wejdz najpierw na stronkę http://www.webshots.com/ nastepnie załóż konto (zarejestroj żeby pózniej można wkleić jakieś fotki) po rejestracji zaloguj - może być jużzalogowany następnie wklej jakieś zdjęcia a jak już po wklejeniu wedz na save - poczeja na 30 sek do 5 min w zależności od ilości i wielkości zdjęc i potem pojawi się kolumna zdjęc tych których wgrałaś a obo kazdej zjęcia są wybór wielkości i 3 adresy danej zdjęcia (wybierz środkowy) i ten adres wpis do postu - proste??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuk30 13.02.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam zuk30, masz może projekt Tymka? Jesli masz to w projekcie (rzdz. instalacje gazowe) jest wyrażnie poprowadzone od kuchni przez spiżarnę - garaż do kotłowni) Pozdrawiam No własnie o to chodi że nie mam jeszcze projektu i takie dopadły mnie wątpliwości jak idzie ta instalacja gazowa. Pewnie gdybym miał projekt w ręku bym się nie pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuk30 13.02.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 o co ja widze, pierwszy Tymek w lustrzanym odbiciu:) super:) My też będziemy budowali w odbiciu lustrzanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 13.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witam po chwilowej przerwie widze ze nikt sie za mną nie tęskinił haha a u mnie ... cóż nic ciekawego stoje w miejscu a raczej deptam w miejscu.. czekam z niecierpliwością na dokument na wage złota:) czyli na zagospodarowanie terenu a z tym jest kłopot pani mnie zlewa najpiwerw po 3 tygodniach stwierdziła ze owszem jest osoba która sie tym juz zajmuje ale poszła na chorobowe i nie wiadomo kiedy wróci miała mi przydzelic nową a tu po kolejnym tygoniu niesamowicie sympatyczna pani informuje mnie ze w krakowie czeka sie 1,5 roku na taki dokument wiec cisnienie skoczyło mi na 300 ale ugryzłam sie w jezyk czego normalnie nie robie ( dla dobra sprawy) i okazał sie po chwili ze to własnie ona ma moją sprawe wiec moje ugryzienie było jak najbardziej na miejscu powiedzała ze rozesłałą do zarządu dróg i mostów i gdzies tam i mam zadzwonic pod koniec lutego brrr nie stworzona jestem do czekania... jeśli chodzi o budowlańca to tamten za 83 tys olał mnie i krzyrzyk mu na droge ale polecono mi kolesia któy meylowo wycenił mi tymka na 32tys jakis sukces ale koles wraca w kwietniu do kraju wiec zobaczymy ale jak narzie jest ok zresztą na tą chwile nie mam innej aleternatywy ale tego mu nie powiem a teraz pytanko o ile cm podniesliscie ściane kolankową bo w piątek jade do archtekta wiem wiem jarku podawałes ale pisałes o pustakch ile to jest cm i kynio do cebie tez to pytanie pozdrawam cieplutko i wielkie gratulacje dla tych co juz drogą przez męke zdobyli pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 13.02.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witam po chwilowej przerwie widze ze nikt sie za mną nie tęskinił haha a u mnie ... cóż nic ciekawego stoje w miejscu a raczej deptam w miejscu.. czekam z niecierpliwością na dokument na wage złota:) czyli na zagospodarowanie terenu a z tym jest kłopot pani mnie zlewa najpiwerw po 3 tygodniach stwierdziła ze owszem jest osoba która sie tym juz zajmuje ale poszła na chorobowe i nie wiadomo kiedy wróci miała mi przydzelic nową a tu po kolejnym tygoniu niesamowicie sympatyczna pani informuje mnie ze w krakowie czeka sie 1,5 roku na taki dokument wiec cisnienie skoczyło mi na 300 ale ugryzłam sie w jezyk czego normalnie nie robie ( dla dobra sprawy) i okazał sie po chwili ze to własnie ona ma moją sprawe wiec moje ugryzienie było jak najbardziej na miejscu powiedzała ze rozesłałą do zarządu dróg i mostów i gdzies tam i mam zadzwonic pod koniec lutego brrr nie stworzona jestem do czekania... jeśli chodzi o budowlańca to tamten za 83 tys olał mnie i krzyrzyk mu na droge ale polecono mi kolesia któy meylowo wycenił mi tymka na 32tys jakis sukces ale koles wraca w kwietniu do kraju wiec zobaczymy ale jak narzie jest ok zresztą na tą chwile nie mam innej aleternatywy ale tego mu nie powiem a teraz pytanko o ile cm podniesliscie ściane kolankową bo w piątek jade do archtekta wiem wiem jarku podawałes ale pisałes o pustakch ile to jest cm i kynio do cebie tez to pytanie pozdrawam cieplutko i wielkie gratulacje dla tych co juz drogą przez męke zdobyli pozwolenie Szerokość betonu komórkowego (tzw pustak) ma 24 cm a ja poniosłem o półtora pustaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 13.02.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam Gosiaczku, noo dawno Ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 15.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 WITAM SERDECZNIE WRACAM OD ARCHITEKTA KOLEJNA KLĘSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POTRZEBNY MI JEST PROJEKT LUSTRZANY TYMKA !!!!! BO BĘDE MIEC CIEMNO W DOMU JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY KUPNEM TYMKA W DOBREJ CENIE TO PROSZE O KONTAKT NO COMENTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 15.02.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 WITAM SERDECZNIE WRACAM OD ARCHITEKTA KOLEJNA KLĘSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POTRZEBNY MI JEST PROJEKT LUSTRZANY TYMKA !!!!! BO BĘDE MIEC CIEMNO W DOMU JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY KUPNEM TYMKA W DOBREJ CENIE TO PROSZE O KONTAKT NO COMENTS Witam, to nie wielki problem, nie musisz sprzedawać pierwszy projekt, skoro chcesz zmienić go na lustrzany Tymek to zajrzyj go w projekcie na str 3 i tam jest opisany "Dopuszczalne zmiany w projekcie nienaruszajace praw autorskich" i jest opisany o lustrzanym projekcie i radzę zmienić architekta bo ten architekt od którego przed chwilą wróciłaś powinien czytać projket a tego nie zrobił Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 15.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 o to proba wklejenia fotek naszej działki:) http://img443.imageshack.us/img443/5818/dsc01632we0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 15.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i kilka fotek:) http://img176.imageshack.us/img176/7885/dsc01711zp9.jpg http://img526.imageshack.us/img526/9523/dsc01719rw7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 15.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i nasza cegla ktora stoi na dzialce http://img111.imageshack.us/img111/5319/dsc01852nt6.jpg http://img522.imageshack.us/img522/158/dsc01857uu7.jpg http://img522.imageshack.us/my.php?image=dsc01858qe7.jpg to na tyle naraziepozdrawiamy Ania I Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 16.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jarku dziekuje za informacje masz racje ale ona sie do tego nie zabrała jeszcze bo ja nie mam dokumnetówi i tak na lajcie to robi ale zwróce jej uwage to zaczy ze nie musze zmieniac projekut?? wykonawca da rade z ty m tak jak jest??? A teraz mam pytanie co do kosztów napiszcie czy duzo Pani architekt za zatwiedzenie projektu bierze 1000zł za zmiany czyli wykusz i likwidacja belki w kuchni za zmiane schodów na ze spoczniakiem i podniesienie ścianki kolankowej o ok 40cm bierze drugi 1000 czyli razem dwa tys jeszcze jakis kostruktor 720 zł Poradziłam mi zebym zrobiła odwiert na dzałce gdyz jak sie okarze ze mam dobry grunt to wtedy zyskam na fundamentach . Prosze o opinie bo ja sie juz pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 16.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Gosiuaczku my placilismy pani architekt za calosc adaptacji projektu 2700zl AiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 16.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 wlasnie Maciej pojechal z aparatem na dzialke, bo dzisiaj kopia fundamenty:) studnia juz wykopana, takze jak sie ruszylo to mam nadzieje, ze pogoda teraz dopisze:) Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 17.02.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam Aniu i Macieju, a jak duża działka macie?? Macie ładna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 17.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 witam, działlka ma 1064m , jakies 27,6 x 38,5 okolica faktycznie ladna, w sumie poza miastem, jakby na obrzerzach, dojazd bardzo dobry, poniewaz przy dzialce tam,z daleka co widac drzewa przechodzi droga krajowa, ale nie jest bardzo halasliwa, poniewaz jakies 3km dalej jest juz obwodnica Gorzowa, ktora kiedys bedzie droga ekspresowa, z jednej strony widac lasek, niedaleko sa stawy, sporo starych drzew no i buuje sie coraz wiecej nowych domów Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 17.02.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 witam czy ktoś mi może napisac czy robiliścei te odwierny i cos na ten temat możecie mi powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekIasia 17.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam właśnie dołańczamy do waszego grona ( kupiliśmy projekt).Mamy pytanie do osób które już mają Tymka nie tylko na papierzeczy zamina miejscami w salonie okna z drzwiami na taras( na tej samej ścianie) byłaby dobrym rozwiązaniem i czy nie poprawiło by to funkcjonalności salonu? My planujemy tak zrobić. Pozwoli to na umieszczenie na tej samej stronie stołu i o wiele węższej komody z telewizorem niż kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts