EwaiMarek 14.11.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 moniach - super! niedawno chwaliliście się jakie kafle kładziecie a tu proszę Ja również poproszę o więcej zdjęć, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.11.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 moniach5 Gratuluje !!! Super to wygląda !!! Jak możesz to daj jeszcze trochę zdjęć. Zawsze to jakis poglądowy obraz, chociaz ja bardzo chciałbym zobaczyc gdzieś Tymka na żywo. Ale gdzieś bliżej . Nie przyjadę z pustymi rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 14.11.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 moniach5 Gratuluje !!! Super to wygląda !!! Jak możesz to daj jeszcze trochę zdjęć. Zawsze to jakis poglądowy obraz, chociaz ja bardzo chciałbym zobaczyc gdzieś Tymka na żywo. Ale gdzieś bliżej . Nie przyjadę z pustymi rękami może do Ostrołęki, jest blisko tylko ok 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_ewa 14.11.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jola i Jarek a wy macie jakieś nowe fotki waszego domku bo ostatnie jakie widziałam to były chyba przy urządzaniu kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 14.11.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jola i Jarek a wy macie jakieś nowe fotki waszego domku bo ostatnie jakie widziałam to były chyba przy urządzaniu kuchni Nasze ostanie fotki to są w poprzedniej stronie jak wykończyliśmy elewacje a co do urządzania kuchni to pewnie z kimś pomyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 14.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 moniach5 Gratulujemy domu!!! Bardzo ładnie!!! Również proszę o więcej fotek!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 14.11.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 moniach5!!!! Nic tylko pogratulować, będę kolejna, powtórzę się, ale jest super oglądać cudze Tymki i w marzeniach planować już swojego!! WIĘCEJ ZDJĘĆ!!! PROSIMY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 14.11.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Moniach5 Prześcignąłeś nas, pozostało mi Pogratulować Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 14.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 MONIACH GRATULUJEMY!!! I TAK JAK INNI PROSIMY O WIĘCEJ....POZDRAWIAMY I ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA "NOWEJ DRODZE ŻYCIA" W TYMKU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 15.11.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 może do Ostrołęki, jest blisko tylko ok 300 Jarek dziekuje Ci serdecznie, miło nam , że nas zapraszasz, ale jednak do Ostrołeki trochę za daleko. Może jednak gdzieś bliżej buduje się jakiś Tymek. Na śląsku ? Albo troszkę dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 16.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A u nas w domku istne pobojowisko - mam tu n myśli nasze biedne podziurawione ściany a to wszystko za sprawką tych o to kabli http://images32.fotosik.pl/400/c078ff3e505a9a81.jpg instalacja elektryczna zakończona tak skrzynka wygląda zdecydowanie ładniej - umiejscowiliśmy ją w spiżarni http://images32.fotosik.pl/400/ce2d14ce3f9f0de5.jpg A tak się prezentują nasze roletki i okna - jeszcze zafoliowane, brama garażowa, drzwi z kotłowni już docelowe - aaaa na zdjęciu ich nie ma, a drzwi wejściowe na razie tymczasowe. Na zewnątrz trwają prace wykończeniowe - ponieważ nasze mury będą jednowarstwowe, ocieplamy wieńce, nadproża, balkon itp. coby przed zimą jeszcze je zagruntować. http://images26.fotosik.pl/296/20f71b7b979ce1c9.jpg http://images30.fotosik.pl/295/190b5f5fc9ccc237.jpg pozdrawiam wszystkich Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraceH 17.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam! Dawno mnie tu nie bylo i co widze jak Wasze Tymki pna sie do gory i sa piekne w srodku... Wszystkim gratuluje takich postepow na budowie i zycze dalszych milych prac Mam takie pytanko: z czego budowaliscie lub tez bedziecie budowli Wasze Tymki??? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 17.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 witaj my wybudowaliśmy naszego Tymka z maksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soldar 18.11.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 SZUKAM TYMKÓW Z OKOLIC SZCZECINA POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 18.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam! Dawno mnie tu nie bylo i co widze jak Wasze Tymki pna sie do gory i sa piekne w srodku... Wszystkim gratuluje takich postepow na budowie i zycze dalszych milych prac Mam takie pytanko: z czego budowaliscie lub tez bedziecie budowli Wasze Tymki??? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! My będziemy budować z Wienerberger POROTHERM 25 P + W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 19.11.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam! Dawno mnie tu nie bylo i co widze jak Wasze Tymki pna sie do gory i sa piekne w srodku... Wszystkim gratuluje takich postepow na budowie i zycze dalszych milych prac Mam takie pytanko: z czego budowaliscie lub tez bedziecie budowli Wasze Tymki??? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! My budowaliśmy z pustaków ze Śniadowa (beton komórkowy biały 24 do zaprawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 19.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Co Tymek to inny materiał My budowaliśmy - jak widać na zdjęciach wyżej - z Greisla - niemiecki biały beton komórkowy, ściana jednowarstwowa 36,5cm, odpowiednik Ytonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 19.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 witaj my wybudowaliśmy naszego Tymka z maksów Witaj A ścany wewnętrzne też z maksów, czy z betonu komórkowego? I powiedz ile maksów Wam wyszło i gdzie sie budujecie ? Szukam kogos kto buduje się koło nas, lub w nie duzej odległości od nas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 19.11.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Co Tymek to inny materiał Jak komu wygodniej - nie koniecznie że wykonuje się wg opisu projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 19.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 To oczywiste Jola i Jarek A my nie dlatego że tak jest w projekcie. Rozważaliśmy każdy materiał, a końcu wyszło tak jak jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts