Anisia3 15.08.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 No i głupia jestem. Doszłam do faktury w której mam akryl, a izat pisze, że nie można odliczać. Z kolie arcobaleno pisala, że odliczała. Zaraz oszaleję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Anisia, ja zacytowałam tylko, co mi przekazano w US wypełniaj a potem dasz mi instrukcje jak to robić i czy we wszystkie rubryki coś wpisujesz mnie farby załamały i lakiery, że nie można powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.08.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Wpisałam prawie wszystko co mam na fakturach. Właśnie z wyjątkiem farb oraz kołków. Szczytem jest jedna faktura zawierająca 133 pozycje. Nawet nie zamierzalam zagłębiać sie co można odliczyć a co nie. Wpisalam wszytsko jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Silikony i fugi odliczam z pozycji 23 i 40 wykazu. Nawet nie zamierzalam zagłębiać sie co można odliczyć a co nie. Wpisalam wszytsko jak leci. serio?? Ja sprawdzam każdą pozycję, zliczam, dodaje..mam nadzieję, że to ułatwi pracę urzędnikom i przyspieszy zwrot Teraz właśńie siedzę nad fakturami moich rodziców - też mają takie po 130 pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 izat - jeśli chodzi o wpisywanie w rubryki, to przy fakturach, gdzie jest kilka pozycji, wpisuję im w rubrykę nr-y porządkowe poszczególnych produktów z faktur i w następną rubrykę przypisane im pozycje z wykazu, ale tam, gdzie produktów jest więcej nie robię tego bo się nawet nie zmieści - babka z US prosiła, żeby wtedy na fakturach zaznaczac , które są do odliczenia a które nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.08.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 aż mnie coś bierze jak sobie pomyślę o tej robocie brrrrrrrrr może by tak to komuś zlecić ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.08.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 też się do tego zabieram i tez mnie przerażenie ogarnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 na Prawie i finansach jest dłuuugi wątek o odliczeniach, pomaga folię dachową- membranę jednak można odliczać jako jedyną tak wywnioskowałam z wypowiedzi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts