Barbossa 24.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Cześć A w takim Hydromax-ie : trzeba jeszcze siatkę na kleju dawać, czy nie ? A co ze szczelinami między płytami. A może ścianę przed położeniem płyt, posmarować dysperbitem. Doradźcie jak to powinno być, bo mocno mysle nad tym tematem ..., pliz pozdrawiam, majki nie muszisz podciągać kilku postów - wystarczy jeden a i ten trzeba przeczytać uważniej a odpowiadając na pytania: to zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Barbossa - właśnie dlatego, że nie ma jednoznacznych odpowiedzi co zrobić z Hydromaxem, zadałem pytanie. No i Ty już mi nie odpowiadaj, ani w tym ani w innym wątku. Bo "to zależy" to dla mnie jest żadna odpowiedź. Zresztą w Twoim stylu Czy inni mogą się wypowiedzieć, tak bardziej konstruktywnie ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSmall 29.09.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Witam jestem nowy na forum. mój problem polega na ociepleniu piwnicy. mieszkam w bloku, dwie siany piwnicy są sianami nośnymi i właśnie w narożniku tych ścian mam wilgoć. nie mogę ocieplić fundamentu ponieważ nie otrzymałem zgody czy jest jakaś inna możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts