izat 17.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 poleciałabyś, poleciałbyś tam jeszcze raz??jeśli tak to dlaczego??ewentualnie jakie okolice preferujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 23.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Wklejam to co napisałm w innym wątku. Pozdrawiam 2 lata temu byłam na Majorce, miejscowość Can Picafort. To taka zatoka z długą plażą; piasek złoty, drobniutki a co najważniejsze dla dzieci - bardzo łagodny spadek, więc dzieciak może zapuścic się daleko w wodę i nadal woda sięga mu do pupy... Dla rodzin z dzieckiem miesjce naprawdę godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 25.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 parę lat temu byliśmy w el arenal - jakieś 30 km od palma de majorca w tzw. dystrykcie niemieckim. jak chcesz zwiedzić wyspę to samochód i tydzień wystarczą. opcji z dzieckiem nie testowałem bo wtedy takim bagażem nie byłem obciążony z tego co pamiętam to bardziej podobała mi się północna część wyspy niż południowa (tam gdzie byliśmy). zresztą nie ma to jak siedzieć sobie przy playa de palma popijać kilkulitrowy dznan sangrii i oglądać sobie adonisów przed lokalmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikuki 27.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Byliśmy w tym roku z naszym urwisem (3 lata) w Cala d'Or, w hotelu Marina. Bardzo fajnie, animacje dla małego, przyzwoite all inclusive. Wada Cala d'Or jest taka, że jest to 60km od Palmy i od aqaparku (must-see). Ale morze pierwsza liga i wypoczynek w pełni. PozdrawiamD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.07.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 lecę właśnie do El Arenal .... ponoć to miasto rozrywki i uciech zamierzam pojechać tylko do Palmy, nigdzie więcej się nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 27.07.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Z reguły nie odwiedzam tych samych miejsc ale jest jedno ... jedno w którym bym chciała znaleść się jeszcze raz : Nusa Dua na Bali.Dlaczego... nie wiem....było coś ..w powietrzu ...powietrze drżało....gorąca noc..zapach tropikalnych kwiatów...... to była miłośc od pierwszego wejrzenia ..i tak już zostało... http://www.bertur.pl/bali12.JPG http://www.wright-photo.com/BaliImages/Bali_Gardenia_007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 23.06.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Polecam Majorkę, byliśmy w hotelu w Porto Colom, plaża dosyć ładna (publiczna), woda czysta, dosyć fajny ogród wokół hotelu ocena ok. 4. Palma jest piękna, Valdemossa (polecam). Nie braliśmy samochodu, ale zapisaliśmy się na kilka wycieczek, w tym wężową drogą (dla ludzi o mocnych nerwach), do Palmy, wycieczka statkiem i akwarium. Zobaczyć warto. Ale dwa razy w to samo miejsce chyba nie, za dużo jest do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts