dabell 20.07.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Zdublowałam Suire oczywiście robale wszelakie w frmie plastikowej też mamy , co gorsza moja trzylatka też przy nim nabiera zainteresowań i jak widzę kosarza w domu to mnie uprzedza: mamo, nie rusaj, ten pającek to psyjaciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 20.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 zobaczymy co mnie czeka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.07.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ..co gorsza moja trzylatka też przy nim nabiera zainteresowań i jak widzę kosarza w domu to mnie uprzedza: mamo, nie rusaj, ten pającek to psyjaciel brawa dla trzylatki dlaczego napisałaś "co gorsza?" A ma je laczkiem tłuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 21.07.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 A jak myślisz kto moje dzieci zaraził miłością do zwierzątek? - mama po ochronie środowiska . Na początku syn tłukł wszystko od razu Jeżeli chodzi o sformułowanie "Co gorsza" - to cierpnę na myśl, że u niej wszystko to co u brata jest x2 - matko, będe chodować ptaszniki, bo kosarze juz nie wystarczą . Nie wiem czy zdzierżę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 24.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja przepraszam, ze tak off-topic, bo to nie o robalach niestety. A oto obiecane wczesniej zdjecie sciany w bylym pokoju moich dzieci: http://images23.fotosik.pl/36/90e9f20b3e9b2a7f.jpg Do lewej sciany przylega sciana pomalowana (od gory) na niebiesko-zolto a do prawej na zielono-pomaranczowo! Dzieciom sie podoba i mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 29.07.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Jak sądzicie, czy można część skosów pomalować w pasy?Czy widzieliście może gdzieś takie zdjęcia? Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts