suwalek 19.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Wracając nieco do meritum. Zwróćcie uwagę na to, że na większości for polskich dyskusja prędzej czy później zaczyna zmierzać w kierunku wyzwisk i radykalnych wypowiedzi. Forum muratora z powodów których nie próbuję nazywać nieco się pod tym względem różni. Tutaj wątki i wypowiedzi napastliwe (jakże łagodne i wyszukane w porównaniu do wypowiedzi z forum GW na przykład) są nieliczne, tak jakby presja ogółu forumowiczów, przebywających tu co do zasady dla poszerzenia wiedzy, a nie rozrywki, łagodziła nieco nastroje. Wszystkie inne cechy dyskutantów - niska tolerancja, homofobia, kaczyzm i inne izmy startują na forach o których piszę z wyższego pułapu - z rozpędem niespotykanym w realu. Przynudziłem. Sorry. Pozdrawiam wielbicieli ASa i ich wielbicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 To dlatego, że Admin filtra zapuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 19.07.2007 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zwróćcie uwagę na to, że na większości for polskich dyskusja prędzej czy później zaczyna zmierzać w kierunku wyzwisk i radykalnych wypowiedzi. nooo wlasnie sie dowiedzialam,ze mam sp...lac z tego kraju powod.. Obraża to mojego nieżyjącego dziadka, obrońcę Helu, żołnierza z baterii Laskowskiego, który gdyby nie p...ne szwaby żyłby dłużej wiecie..to naprawde jest smutne a co ja mam wspolnego z dziadkiem autora? czy to ja walczylam z nim o ten Hel? achhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Było mu odklikać, że nic nie stało na przeszkodzie by Polska zezwoliła na Korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 19.07.2007 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kroyena nie zapominaj,ze to Ty "jestes dobry" z historii nie ja gosc sie na mnie uwzial i tyle.. moze skacze od forum do forum i szuka barankow do najezdzania a kazdy powod moze byc dobry.. jesli pomaga mu to ze stresem,niech mu bedzie na zdrowie...moze w realu bedzie spokojniejszy? wczoraj bylam zaskoczona tym,ze mozna kogos bluzgac bez powodu...za malo na forumach widac bywam ...juz przywyklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts