Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"napadaja na mnie"...

Recommended Posts

Wracając nieco do meritum.

Zwróćcie uwagę na to, że na większości for polskich dyskusja prędzej czy później zaczyna zmierzać w kierunku wyzwisk i radykalnych wypowiedzi.

Forum muratora z powodów których nie próbuję nazywać nieco się pod tym względem różni.

Tutaj wątki i wypowiedzi napastliwe (jakże łagodne i wyszukane w porównaniu do wypowiedzi z forum GW na przykład) są nieliczne, tak jakby presja ogółu forumowiczów, przebywających tu co do zasady dla poszerzenia wiedzy, a nie rozrywki, łagodziła nieco nastroje.

Wszystkie inne cechy dyskutantów - niska tolerancja, homofobia, kaczyzm i inne izmy startują na forach o których piszę z wyższego pułapu - z rozpędem niespotykanym w realu.

Przynudziłem. Sorry.

Pozdrawiam wielbicieli ASa :-) i ich wielbicieli.

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zwróćcie uwagę na to, że na większości for polskich dyskusja prędzej czy później zaczyna zmierzać w kierunku wyzwisk i radykalnych wypowiedzi.

nooo wlasnie sie dowiedzialam,ze mam sp...lac z tego kraju :cry:

powod..

Obraża to mojego nieżyjącego dziadka, obrońcę Helu, żołnierza z baterii Laskowskiego, który gdyby nie p...ne szwaby żyłby dłużej

wiecie..to naprawde jest smutne :(

a co ja mam wspolnego z dziadkiem autora? czy to ja walczylam z nim o ten Hel?

achhhh

Kroyena

nie zapominaj,ze to Ty "jestes dobry" z historii :wink:

nie ja :oops: :cry:

gosc sie na mnie uwzial i tyle..

moze skacze od forum do forum i szuka barankow do najezdzania a kazdy powod moze byc dobry..

jesli pomaga mu to ze stresem,niech mu bedzie na zdrowie...moze w realu bedzie spokojniejszy? :roll:

wczoraj bylam zaskoczona tym,ze mozna kogos bluzgac bez powodu...za malo na forumach widac bywam 8)

...juz przywyklam :wink: