aj4 18.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich. Lada chwila będziemy stawiać ściany i zastanawiam się kiedy muszę zamówić okna, żeby zdążyc je załozyć na czas i potem ew. nie czekac z budową aż okna będą gotowe. Zastanawiamy się na oknami PVC, prawdopodobnie będą biale. Ile czekaliście na swoje okna? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 18.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 w zeszłym roku na drewniane 12 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 18.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Myślę,ze najlepiej będzie popytać w kilku wybranych firmach.Różnie u nich z terminami. Dla pewności dodaj sobie ze dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Moje okna gotowe byly do montazu po 2 tygodniach.Pomimo mojego opoznienia grzecznie czekaly w magazynie.Zamawialm u forumowicza Stary.Nie mam zadnych zastrzezen co do zamowienia i zawsze chetnie kazdemu polecam Go jako uslugodawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 18.07.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Proces produkcyjny moich okien trwał 7 dni roboczych. Od zamówienia miałem je po 4 tygodniach, z tym, że to znajomy producent i nie musiałem ustawiać się w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 18.07.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 My czekaliśmy równe 4 tygodnie ale najlepiej odwiedzić dostawcę i zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Myślę,ze najlepiej będzie popytać w kilku wybranych firmach.Różnie u nich z terminami. Dla pewności dodaj sobie ze dwa tygodnie. raczej 2 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts