KiZ 18.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Tak się jakoś dziwnie składa, że lodówki do zabudowy, które mi pasują mają albo komorę zero albo dwa agregaty. Co jest bardziej przydatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 18.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 IMHO komora zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 18.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Mam od 12 lat lodówkę Boscha z dwoma agregatami (zaparłam się na dwa) i nigdy tego nie wykorzystałam. Chyba, że robiłam to nic o tym nie wiedząc Tzn wyłączałam lodówkę, nie wyłączając zamrażalnika i odwrotnie, ale do tego nie potrzeba chyba dwóch agregatów Nawet nie pamiętam, czemu się tak zaparłam na dwa a., możliwe, że : są z dwoma, ja chcę dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 18.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 komora zero zdecydowanie Ja bym nie patrzyła, czy są dwa agregaty, a czy jest oddzielne ustawianie temp. w lodówce i zamrażarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 18.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja jeszcze nie kupiłam, ale wiem na pewno, że będzie z komorą 0 ....... baaardzo przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 18.07.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 komora zero zdecydowanie Ja bym nie patrzyła, czy są dwa agregaty, a czy jest oddzielne ustawianie temp. w lodówce i zamrażarce A to może być inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.07.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja wybrałabym komorę zero - fajna sprawa. Na 2 agregatach szczególnie mi nie zależało. Moja lodówka ma 2 termostaty, więc niby można oddzielnie ustalić temp. w lodówce i zamrażarce (ale i tak mam ustawione tak samo ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 18.07.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 nie bardzo rozumiem jakim cudem część chłodząca i część zamrażająca w lodówce mają nie mieć osobnych termostatów? przecież w lodówce jest +5 a w zamrażarce -18. chyba każda lodówka ma osobno ustawiane temperatury... tak mi się przynajmniej wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 18.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Trochę jestem z techniką do tyłu. Kiedyś, dawno dawno temu (za górami, za lasami) lodówki miały jedno pokrętło (pokrętło!!!). Przyznać się muszę, że jak kupowałam lodówkę to ten zakup był taki jakiś bardzo szybki jak na mnie i nie przyjrzałam się jak obecnie technologia poszła do przodu. Jak piszecie, że teraz każda lodówka ma osobną regulację temp. na lodówkę i zamrażarkę to pewnie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Trochę jestem z techniką do tyłu. Kiedyś, dawno dawno temu (za górami, za lasami) lodówki miały jedno pokrętło (pokrętło!!!). . mikita ja też techniczna nie jestem, ale faktycznie mam 2 pokrętła - 1 do ustalania chłodzenia, drugie - mrożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 oświećcie o co chodzi z tą komorą zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 20.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 oświećcie o co chodzi z tą komorą zero normalnie w części chłodzącej masz jakieś +5 stopni. komora 0 ma, jak sama nazwa wskazuje 0 stopni. wędlinka dłużej świerza i się nie ślizga. warzywka i owocki dłużej jędrne i soczyste itp. z 5 letniego doświadczenia wiem, że rzecz naprawdę bardzo przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 zdecydowanie komora 0 nazywamy ją piwnicą - np.... piersi z kurczaka ( bardzo szybko psujące sie mięso ) po tyg w piwnicy -nadal były świeże bez jakiegokolwiek zapaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 dzięki za oświecenie.z tego co piszecie rzecz warta grzechu,decyzja zapadła -będzie komora 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.