Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PCHLI TARG grupy Wrocławskiej

kulka i.w.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 411
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

około 240 szt. dachówki Jungmaier Universo Antracyt - 2,5 pln/szt. (cena w hurtowni po rabacie 5 pln) dowiozę.

Galanteria pustaków keramzytowych Termatu:

- narożne - 9 pln/szt.

- podstawowy (gr. 36,5 cm) - 5 pln/szt.

- 2 palety pustaków stropowych keramzytowych - 2,3 pln/szt (w większości niedeklowane)

stemple - 160-170 szt. od 2,6 do 3,0 - 500 pln całość

• 2 weeks później...

Oddam niekompletne roczniki 2007-2009 miesięczników budowlanych: Murator, Ładny Dom, Własny Dom, Budujemu Dom - ponad 80 sztuk. Pomocne przy budowie własnych czterech kątów, często przeglądane, więc nie są w idealnym stanie (zagięte kartki, oderwana okładka) - ale z pewnością sporo można jeszcze w nich wyczytać.

Odbiór: Trzebnica i okolice.

DO SPRZEDANIA WEŁNA SKALNA ROCKWOOL

54 ROLKI (189 m2) TOPROCK GR. 150 Cena za m2 – 16 zł

40 PACZEK (144 m2) SUPERROCK GR. 100 MM Cena za m2 – 10 zł

ODBIÓR -MĘDŁÓW GMINA ŻÓRAWINA

ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT 603 061 015 begin_of_the_skype_highlighting**************603 061 015******end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting**************603 061 015******end_of_the_skype_highlighting

Edytowane przez lasche

Sprzedam płyki Emma Beige Paradyża. Najlepsze do kuchni, bo o wymiarach 10x10. Mam ich 5 paczek po 88 szt w opakowaniu. Łacznie 4,40 m kwatratowego. Kupowaliśmy w Cermagu za 47 za m kw. Całość sprzedam za 100 zł. Gmina Żórawina.

Mam jeszcze wełny dwie paczki Rockwoola 5 cm. Nie wiem ile to ustrojstwo teraz kosztuje- czekam na propozycje od zainteresowanych.

Jestem zainteresowany płytkami,prosze o kontakt.na pryw.