retrofood 18.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ciekawy jestem, kto z samorodnych elektryków położył w trakcie budowy obwody do zasilania klimatyzacji, a kto decydując się na nią musi teraz pruć ściany. Kiedyś, gdy pisałem o konieczności wykonywania uziomu fundamentowego i wzywania elektryka już na etapie szalowania pod fundamenty, oraz zostałem "zjechany" przez "fachowców", że wymyślam fanaberie. Może i tak.Więc nie wstydźcie się, piszcie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Jestem elektrykiem i dlatego na wstepnym etapie budowy pozostawilem sobie w wielu kierunkach przepusty, ktore wykorzystam jak bedzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Nie zostawiłemAle mam zasilanie do reku który z GWC będzie stanowił "darmową" klimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.07.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Też mam sprytne GWC bo wykorzystuję w tym celu 10m studnię kręgową z pobieraniem powietrza tuż nad wodą. Wydaje mi się, że pojemność cieplna takiej studni jest nieograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts