Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowe inspiracje - kuchnie, salony, łazienki...

Gość

Recommended Posts

opatrzyły mi się beże, błękity, zielenie, zamarzyłam o ciepłej kolorystyce śródziemnomorskiej w łazience-pomarańcz, łosoś, wanilia, morela-hmmm. Jednak obawiam się przeładowania kolorem łazienki i że szybko się opatrzy. Może ktoś z Was ma łazienkę w takiej tonacji lub są gdzieś w necie do obejrzenia?

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja mam płytki w takiej kolorystyce i to w dodatku bardzo tanie bo z polskiej firmy Paradyż i powiem Ci, że tak naprawdę to najważniejszy jest pomysł na łazienkę mam więc płytki lososiove, kremowe do tego listwy w tych samych kolorach i gdybym mogła coś Tobie poradzić to nie używaj kolorowych dekorów bo one szybko się "opatrzą". Fajnie wygląda łazienka , w której płytki są położone nie na całej wysokości. Jeżeli podasz mi jakieś namiary na maila to prześlę Tobie fotkę :wink:

Ja mam Kubę chyba Paradyża, jest w trzech odcieniach: pomarańcz i nastepne coraz jaśniejsze, aż do prawie kremowego. Kolor nie jest jednolity tylko jakby niezbyt dokładnie przeciagnięty pędzlem. Dół łazienki jest najciemniejszy, a góra najjaśniejsza, pomiędzy tym delikatny dekor. Mnie się podoba.

Moje płytki są koloru ni to czerwony ni pomarańcz, a moż też trochę różu. W każdym razie dośc intensywny kolor. Matowe z lekkimi lakierowanymi smugami. Wg mnie wyglądają super i mimo że mam je już 4 lata wcale mi się nie opatrzyły.

• 3 years później...

Świetny pomysł Kasi, pozwoliłam sobie go powielić i mamy pomarańczowy. Chcę go wykorzystać w pokoju 14- latki.Może wpadna tutaj ciekawe propozycje, a tymczasem wrzucam gdzieś wyszukane

http://www.fredericia.com/cgi-files/mdmgfx/578-110380-8213.jpg

http://www.mojemieszkanie.kobieta.pl/_gAllery/20/201/sypialnia.jpg