mieczotronix 01.11.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 dziękujemy bardzodzisiaj pomieszkiwaliśmy dzień trzecii już jesteśmy bardzo uzależnienibyliśmy na spacerze 1-szym domowym, to znaczy po którym powróciliśmy do domu, zjedliśmy po kanapce (a stasiek słoiczek zupki) i popiliśmy barszczemPrzez te trzy dni udało nam się dramatycznie ogarnąć pierdzielnik pobudowlany. Oddzielić śmieci od nie-śmieci, domyć okna, a ja posegregowałem wszystkie resztki materiałów wykończeniowych, druty, rurki itp. oraz narzędzia do pudełek. Wszystko to zmieściło się zgrabnie w kotłowni. Na razie jest nieźle, bo nie mamy zagraconego żadnego pokoju. Przeprowadzone bambetle i cały zamęt pobudowlany spoczywa w licznych pomieszczeniach gospodarczych naszego domu (garderobie, spiżarni, kotłowni) w 2% zajęliśmy strych.Najbardziej zagracony jest garaż, ale dziadek mieczotron odgarnął całe jedno stanowisko i dzisiaj dokonałem pierwszego wjazdu do garażu! Jestem pod wrażeniem. Nigdy w życiu nie wjeżdżałem jeszcze do garażu (takiego małego), a co dopiero do własnego!Wczoraj pomieszkiwaliśmy z rodzicami i ich psem. Bardzo fajnie. Jak tylko zamontuję odukrzacz centralny, to sprawię sobie i psa. Jest super. Dom nasz jest niesamowicie potężną twierdzą (te mury sprawiają wrażenie, że w środku czujemy się bardzo bezpieczni) i gdy pomyślimy, że to nasze własne, to nam obojgu szczeny opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.11.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Mieczu Nawiesz nie wiesz jak Ci zazdroszę , ale dzięki takim dziennikom jak Twój robię wszystko żeby mnie spotkało to samo jak najszybciej. Pozdrawiamy całą rodzinkę na nowym siedlisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 01.11.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Gratulacje !Pierwsze dni we Własnym Domu.... ehhhh kiedy to będzie...?A jak czytam takie opisy to mi się chce JUŻ!!!!! No to zeby się zdrowo mieszkało! A pies w domu to fajna sprawa - polecam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 01.11.2004 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 no tak naprawdę, to nie mieszkamy, tylko pomieszkujemy, bo na wieczór wracamy do bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 02.11.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Uzależnia, oj uzależnia taki własny dom. I gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Mieczu gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Mieczu, jako,że Twoja droga do domu dobiega końca, możesz spokojnie stanąć na szczyćie tej góry ( patrz na strychu) popatrzeć dookoła i z dumą powiedzieć ZWYCIĘŻYŁEM Teraz tylko upiększać i dopieszczać i najważniejsze -mieszkać całą gębą ..... ......serdeczności i niech Stasiek szaleje z Rodzicami w wiecznej zabawie w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 no to przeprowadzajcie się żeby już MIESZKAĆ a nie tylko POMIESZKIWAĆ fajnie że udało się dotrzeć do końca....gratulki i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 27.11.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 lakier wyschnięty, gazety i czasopisma zwiezione, łoże małżeńskie zakupione, zasłonki w strategicznych miejscach rozwieszone, brakuje tylko parkietu w salonie (oj coś ślamazarzy się taka pewna firma co tu na forum pisuje, oj oj) i drzwi wewnętrznych i listew, które mają być lada tydzień. Chyba gazety"lub czasopisma" przez co nowy dom z nowymi lampkami i zasłonkami, z super łożem, cieplutki, jaśniutki kusi nas i przyciąga jak rajska wyspa Jak przeczytałem to swojej żonie to się biedactwo popłakało, że ona też i już tak chce. Cóż mam więcej Ci powiedzieć? Gatulacje i dużo zdrowia ...Maxymov... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.11.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Mieczu - to Ty już naprawdę mieszkasz - gratuluję !!!!!!!!!!!! Dziś po raz nie wiem już który czytałem Twój post o niezwykłych przeżyciach inteligenta, który włożył śliczną zamszową rękawicę znad Huang-ho i ważył w dłoni łom delektując się zaklętą w nim siłą destrukcyjno-twórczą .... Mieczu - to najlepszy tekst na całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Mieczu piękne będą Mikołajki potem Święta i ten sylwester ale Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.11.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 czekamy, czekamy na ten post z nowego domku ....nie ma to jak święta u siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 03.12.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Mieczu, powiem krótko: jesteś Wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.12.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 No i ... udało się! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.12.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 A dajcie jakiego Electronusowego umyślnego Mieczotronicoricusie Krsidobaldusie Elmex Toothpaste Chloride de Leclerc joko się wam do Wiliji sposobi na nowym kasztelu.Pozdrowienia dla Was o Waleczny Pani Twojej i reszty opieczętowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 12.01.2005 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 napisałem coś tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 04.04.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ciekawe czy jeszcze tu zaglądasz, widziałam że zamawiałeś więźbę z firmy HATEK z Pułtuska i zastanawiam sie czy byłeś zadowolony z niej. Jesteśmy na etapie szukania firmy która się tym zajmuje i najlepszą wycenę otrzymaliśmy właśnie od tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts