kagan_sk 18.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam, mam zamiar ocieplic nastepujaco poddasze nieuzytkowe:Poniewaz mam w domu słabe stropy + wzgledy oszczednosciowe postanowilem w nastepujacy sposob ocieplic poddasze nieuzytkowe:styropian (ten twardszy do wylewek) przykleic na zaprawie do podłogi a potem na to położyc płyty wiórowe.czy mozna tak ocieplic? prosze o wskazowkiJak gruby powinien być taki styropianPozdrawiam Kagan_SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 wysil się i napisz z czego strop, jakie warstwy już tam są swoją drogą poszukaj, nie raz temat poruszany na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kagan_sk 18.07.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 strop wylewany betonowy 12cmz gory dzieki za podpowiedz.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 18.07.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ja bym sugerował legary, na nie ta płyta /dechy/ i ocieplenie wełną...:http://www.paroc.pl/resources/bi_plceiling8_335x335.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts