wiolett 18.07.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ostatnio stałam się posiadaczką starego domku po dziadkach i przygotowuję się do remontu. Mam nadzieje, że doświadczeni Forumowicze pomogą mi w pojawiających się problemach. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 19.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czuję się pozdrowiony. Odwzajemiam tym samym i przewiduję, że czeka cię dużo czytania, bo właściwie większość z tego, o co chcesz spytać została już napisana. Problemem może być przeszukiwarka tego forum dlatego polecam używanie google w wersji zaawansowanej http://www.google.com/advanced_search?hl=pl , gdzie w polu W adresie strony wpisz http://forum.muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 19.07.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witaj na forum Powodzenia w remontowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolett 19.07.2007 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dziękuję bardzo. Mam nadzieje, że przebrnę przez remont Co do wyszukiwania to zdążyłam już wpaść w panikę, ale ochłonęłam i będę powoli zgłębiała interesujące mnie tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 19.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Pytaj, pytaj a postaramy się na wszystkie pytania odpowiedzieć. Ale na wiele pytań znajdziesz odpowiedź już udzieloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witaj mam nadzieje , ze znajdziesz tu na forum to , czego szukasz trzymam kciuki .......za remoncik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts