Gość krab 27.10.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Polecam jeszcze stronę którą odkryłem z elewacjami dobrze ja schowali ale można pobawić się z kolorystyką http://www.elewacje.archeton.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria_robaczek 02.11.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 My budujemy Czarusia z Archetonu. Chętenie pogadamy z innymi fanami Czarka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 16.12.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Proszę przesyłajcie zdjęcia swoich realizacji ostatnio dostałem TUKANA ale super!!!! http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24323&q=kumotr&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 27.12.2004 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Ja buduję Petunię, dla mnie prawie idealny projekt. Zmiany nieduże raczej związane z funkcjonalnością i ustytuowaniem budynku względem stron świat i tak np. zrezygnowaliśmy z wielkiego balkonu, który akurat nam wychodził na północ, przenieśliśmy kominek ze środka salonu na jedną ze ścian powiększając optycznie przestrzeń i robiąc ją bardziej ustawną. Ogólnie wszystkie pozwolenia co do zmian architektonicznych dostaliśmy na wstępie przy kupnie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 09.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Tu jest Czaruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alski 11.02.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Zamierzam kupić projekt Wiślan AR-531 Archetonu. Czy ktos go buduje ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinokio 18.02.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Planuje zakup projektu Marcel z Archetonu, szukam kogoś kto buduje lub się przymierza do budowy tego domku ale nikt się nie zgłasza. Zastanawiam się czy ten projekt jest tak beznadziejny że nikt się nim nie interesuje, może ma jakieś wady krórych ja nie widzę. Na pierwszy rzut oka wydaje prosty i dość funkcjonalny, choć mamy zamiar parę rzeczy zmienić np. zlikwidować balkon od strony ogrodu i przedłużyć dach jako daszek nad tarasikiem, oraz przenieść komin ze ściany kotłownia /klatka schodowa na ścianę kotłownia pokój dzienny co pozwoli zrobić kominek, może udałoby się zwęzić trochę hol na poddaszu i powiększyć łazienkę . dopiero wybieramy się do Archetonu bliżej się przyjrzeć projektowi i porozmawiać (jak będzie z kim). Bardzo ciężko znaleźć nam odpowiedni projekt ponieważ zależy nam na umieszczeniu kotłowni od strony podwórka a większość projektów ma ją od frontu. Marcela można obejrzeć na http://www.archeton.plgdyby się komuś chciało to proszę o opinię może trochę jestem zaślepiona tym projektem i nie widzę wad, ale szukamy prostego domku o funkcjonalnym wnętrzu, żeby było nas stać go pobudować (choć i tak nas nie stać ha ha ha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.02.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Może ktoś budował wg projektu Dukat http://www.archeton.pl/projekty/RYSUNKI/dukat/dukat.jpg Podoba mi się ten domek Co o nim myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 03.03.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Petunia do oglądania w czasie budowy . http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=32142&k=10&q=domek%20petunia&nxt=9 Jak macie zdjęcia innych Archetonowców to czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria_robaczek 29.04.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Tu jest Czaruś Co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 11.05.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 No tak miałem w kolekcji zdjęcia Czarusia ale je gdzieś posiałem link mi nie wszedł na stronę przepraszam jak znajdę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajac11719499996 30.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Zbudowałem dom Tymoteusz z archetonu. Szukam osób, które go zbudowały lub budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 30.06.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Zaczynam Mały Dworek całkiem niezły projekt. Oczywiście z małymi przeróbkami. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 15.07.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Dostałem CZARUSIA http://www.czarus.rox.pl/ jest super trzeba zobaczyć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lingol 16.07.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam,my kupiliśmy projekt Dudek z Archetonu. Dopiero zaczynamy budowę i chętnie nawiążemy kontakt z osobami, które realizują lub mają zamiar budowac taki domek. Chętnie podzielę się doswiadczeniami z budowyDomek powstaje w Toruniupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacektomek 05.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Mamy zamiar zakupić w najbliższym czasie projekt Tymoteusz w odbiciu lustrzanym. Chętnie spotkalibyśmy sie z Panem lub innymi osobami znającymi ten projekt i podyskutowali o szczegółach budowy. Kontak z nami to: e-mail: [email protected].Pozdrawiamy i czekamy na kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorzy2 23.11.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zbudowałem dom Tymoteusz z archetonu. Szukam osób, które go zbudowały lub budują. My chcemy budować Tymoteusza. Prosimy o więcej informacji, o ciekawe spostrzeżenia, wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 23.11.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Tymoteusz z Archetonu (prawie jak Heraklit z Efezu ) (kliknięcie na obrazek otwiera opis) http://www.archeton.net/RESOURCES/RYSUNKI/tymoteusz/tymoteusz.jpg spróbuj zajrzeć też na forum firmy -> wątek Pozdrawiam PR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Dudziński 15.12.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam może ktoś z forumowiczów zakupił i buduje (lub będzie budował) dom z projektu Drabant z pracowni Archeton? Bardzo proszę o wymianę doświadczeń!!! Jacek D.woj. lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 16.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam, właśnie zdecydowaliśmy się na Rachelę z Archetonu. Na razie nie znalazłam nikogo kto budowałby ten dom, a szkoda wielka... Cieszę się, że nie ma negatywnych opinii o tej firmie. Powiem więcej, kiedy miałam problemy techniczne z otwieraniem mego projektu na ich www - trochę zezłościłam się bo wcześniej nie było z tym kłopotów. A że codziennie MUSZĘ zajrzeć do "naszego" domku podirytowana napisałam do firmy - i od razu była odpowiedź i interwencja w tej sprawie! No i znowu wirtualnie chodzę po Racheli, obmyślam urządzanie wnętrz i ew. zmiany... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts