aga i mariusz 19.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam !! My planujemy "PRYMUS" z archetonu. czy moze ktos go ma, planuje, buduje ? pozdrawiamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 20.02.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Gratulacje, Prymus jest bardzo udanym projektem (kliknięcie na obrazek otwiera opis): http://www.archeton.net/RESOURCES/RYSUNKI/prymus/prymus.jpg Pozdrawiam PR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga i mariusz 20.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Tez mysle ze jest udany. Martwi mnie tylko kosztorys wystawiony przez firme. Jak dla mnie nieco przesadzony. Lecz ja za bardzo sie nie orjentuje w cenach i moze tak ma byc (mam nadziejeze nie ). pozdrawiamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 13.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A my chcemy budwa Jaspis ...ale jeszcze nie kupilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmar 16.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam, jestem tutaj nowy, ale mam nadzieję zagościć na dłużej. Zauważyłem, że ktoś wybrał ten sam projekt co ja, więc mam nadzieję dowiedzieć się czegoś ciekawego na temat budowy, zmian w projekcie, błędów wykonawczych jakie moge popełnic przy budowie Zorzy ( chciałbym jak każdy chyba popełnić ich jak najmniej ) itd. Wybraliśmy z żoną ten projekt, gdyż widzieliśmy Zorzę na żywo w okolicach Wadowic , bardzo nam się spodobał, a poza tym ukształtowanie terenu aż prosiło się o częściowe podpiwniczenie. Tak więc skreśliliśmy część piwnic - oczywiście od północnej strony i zaczynamy ostro!!! Niestety bardzo niewiele można znaleźć na temat już wybudowanych domków wg tego projektu, więc mile widziane i bardzo pożyteczne będą dla nas wszelkie rady i podpowiedzi. Dzięki z góry i pozdrowienia dla wszystkich "zorzomaniaków"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 16.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witaj Artmar,z osobami, które budują Zorzę możesz porozmawiać tutaj lub klikając na opcję "podyskutuj o tym projekcie" na stronie opisu (aby przejść na stronę opisu projektu kliknij na obrazek)http://www.archeton.net/RESOURCES/RYSUNKI/zorza/zorza.jpgPozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmar 16.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Dzięki PR za tak szybką odpowiedź! Odwiedzałem już to forum , ale mam nadzieję na "odnalezienie" jeszcze kogoś , kto już Zorzę ( albo lepiej Zorzę2)wybudował i być może jest gdzieś w pobliżu mojego miejsca zamieszkania. Mimo wszystko dzięki i pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 21.03.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Helo ....kupiliśmy JAspisa ..Archetonu .....panie z adaptacji są bardzo miłe ....a na forum Pani Justyna architek też doradza !!! Polecamy jak narazie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmar 22.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Hej! Właśnie siedzę nad moim projektem Zorzy2 i zastanawiam się nad dorysowaniem otworu drzwiowego w scianie pomiędzy garażem a holem i .....wypada mi na schodach , które prowadzą do piwnicy . Fajnie. Może ktoś mi pomoże? Jak to rozwiązać ? Nie ukrywam, że zależy nam na takim przejściu bezposrednim z garażu do domu. Jak tylko pogoda się ustabilizuje zaczynamy prace przy fundamentach, więc czasu niewiele. pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pincia 22.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Czy ktoś ma zamiar budować Oberka z Archetonu. Przymierzamy się do kupna tego bardzo udanego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calcio 27.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 czy ktoś wybudował żuczka, może ma fotki którymi mogłby sie pochwalić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 07.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Witam Ja natomiast kończę budowę Słowika z Archetonu, a dokładnie jego lustrzane odbicie.Może ktoś jeszcze?Ja jestem bardzo zadowolona z tego projektu, nie dokonywałam żadnych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacala 05.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witaj Adamaria!My właśnie się przymierzamy do kupienia Słowika! Jest to jeden z naszych dwóch typów i bardzo się cieszę, że udało mi się znaleźć kogoś, kto wybrał ten projekt. My byśmy tylko ewentualnie wstawili dodatkowe okno w salonie od zachodu.A udało Ci się znaleźć jeszcze innych zainteresowanych tym projektem? Funkcjonuje gdzieś osobny wątek na temat Słowika?Pozdrawiam,Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 06.07.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witaj Jacala Przeszukałam chyba całe forum, ale nikogo budującego Słowika nie znalazłam. Ja mam odbicie lustrzane tego projektu i bardzo jestem z niego zadowolona. Nic w projekcie nie zmieniałam, ale to dodatkowe okno w salonie to faktycznie dobry pomysł. Teraz jestem na etapie wykończeniówki. Właśnie zamówiłam meble do kuchni i kupiłam płytki do hallu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacala 06.07.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Adamaria! Założyłam osobny wątek na temat Słowika, bo ten nie za bardzo się nadaje do dyskusji na temat konkretnego projektu. A ja parę pytań mam Może znajdzie się jeszcze ktoś zainteresowany tym projektem... Pozdrawiam, Marta PS. A tu link do wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1902024#1902024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 06.07.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Na pewno będę tam zaglądać. Mam nadzieję, że nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 30.08.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 http://www.archeton.net/RESOURCES/WIDOKI/borsuk/borsuk-390-a0-p.jpg. Ja wybrałam ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 30.08.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/vh/sd/aboj/abNrUsbeZM1KDSfHOB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xlenka 28.04.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Zbudowałem dom Tymoteusz z archetonu. Szukam osób, które go zbudowały lub budują. Witam! My budujemy właśnie Tymoteusza. jeśli to możliwe proszę o kontakt na [email protected]. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts