mirbom63 18.07.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Bede zmieial pokrycie dachu.Zamiast starej blachy chce polozyc blachodachowke.Czy koniecznie musi byc folia lub deskowanie pod blachodachowka czy tez mozna ja klasc blachodachowke bezposrenio na dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 18.07.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ja bym blachodachówkę przykręcał do łat raczej... starą blachę do skupu złomu... folia lub deskowanie+papa to musi być jak planujesz mieszkać na strychu zgodnie z ostatnią modą... ja w szkole miałem taką lekturę Wanda Wasilewska "Pokój na poddaszu" to wiem że mieszkanie na strychu jest do niczego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.07.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Bede zmieial pokrycie dachu.Zamiast starej blachy chce polozyc blachodachowke. Czy koniecznie musi byc folia lub deskowanie pod blachodachowka czy tez mozna ja klasc blachodachowke bezposrenio na dach? My mamy blachodachówkę, dach zadeskowany i na tym membrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirbom63 18.07.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Dzieki za odpowiedzi.Zapomnialem dodac,ze chodzi o poddasze nieuzytkowe.Czy w takim wypadku potrzebne deskowanie albo folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 18.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Fola konieczna deskowanie niekonieczne , choć według mnie o wiele lepsze, narazie nie użytkowe , ale jak Ci się odwidzi to co będziesz rwać cały dach ? parę złoty na folę to chyba nie majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HORACJUSZ 18.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No raczej konieczna folia, lub deskowanie+papa, ze względu na prawidłowa cyrkulację powietrza pod blacho dachówką, chociażby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 19.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Przynajmniej membrana dachowa musi być. W zimne dni będzie ci się skraplać woda na blachodachówce od spodu. Po co ma się lać do domu - niech spłynie po folii. To samo ze śniegiem podwiewanym pod blachodachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts