Barbossa 18.07.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 i nie zraża go język abcy, polecam część większej całości można coś znależć dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek661 18.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 hmm już kiedyś znalazłem te stronke ale dzieki za przypomnienie bo jest faktycznie dobra. Problem tylko w tym że nie ma takich po Polsku ja angielski rozumiem bez problemu ale jakby taka stronka była w języku Polskim to zawsze pomaga majsterkowiczom którzy chcą coś zrobić ale nie maja jeszcze pomysłu jak no jest jeszcze taka opcja ze te strony tworzą Polacy którzy wyjechali do Zjednoczonego Królestwa tak czy siak idę pisać petycję o powstanie Polskich wersji stron DIY ! mogliśmy mieć polskiego bonda i Polo Cockte to i kurde Polskie "zrób to sam " możemy mieć ! bo co do dłubania to Polacy nie tylko dłubią w nosie ! Nasi Obywatele w chwilach wolnych od dłubania w nosie, dłubią także w swoich warsztatach i garażach ! Powinniśmy otoczyć ich szczególną opieką gdyż ludzie ci stanowią o sile naszego państwa. Dzięki nim nasza gospodarka rusza z miejsca, szczególnie przez masowe spożycie chmielowego napoju podczas pracy. Przemysł browarniczy już odnotowuje szczególne zyski, pracownicy tychże zakladów wyrabiają 425% normy a mimo to zbyt alkoholu jest nieustannie zapewniony. Zysk tych zakładów przekłada sie na wspieranie naszej reprezentacyjnej drużyny Piłkarskiej która chwali w świecie nasz Mieszkowy ród, zapewnia to zadowolenie obywateli gotowych do podjęcia walki o kolejny wzrost gospodarczy. Obywatele są syci i szczęśliwi a pamiętajcie : Każdy kilogram obywatela dłubiącego w swoim warsztacie szczególnym dobrem narodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.07.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Lubieć a dłubać to dwie różne rzeczy. Żeby dłubać trzeba mieć czas. A czas to pieniądz. Więc albo mieć kasę i nie dłubać, albo dłubać bo się nie ma kasy. A już tragedia nie mieć kasy i mieć dwie lewe ręce. Strona trochę oklepana. Większość projektów nie wymaga projektu. (dlatego jest darmowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek661 18.07.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Więc albo mieć kasę i nie dłubać, albo dłubać bo się nie ma kasy. ja ci Tedii powiem że dobrze jest mieć kasę i majsterkować tylko przy tym przy czym ma sie ochotę ale jak sam zauważyłem na własnym przykładzie - pieniądze zabijają pomysłowość. Większości rzeczy nie chce się robić bo można kupić "made in Korea/China/Vietnam" itp. ale kurde jak jeszcze pare lat temu nie miałem na nic pieniędzy ( teraz też mam na niewiele ale jednak) to jakoś wymyślało sie ciągle coś nowego, zastępczego żeby tylko taniej wyszło i pomysły były i najważniejsze chęć do wykonania ......że nie wspomne o czasie kiedy większości rzeczy nie było do kupienia...... pamiętam jak z wujkiem wymyślaliśmy uchwyty do prowadzenia lisów(takie jak teraz hycle maja) bo sąsiad miał hodowle i potrzebował, albo śrutownik według własnego projektu bo zapotrzebowanie było czy maszyne do tarcia buraków ja rozumiem ze czasem lepiej jest czas przeznaczony na wszelkie kombinacje spedzic w pracy i kupic gotowy produkt ale.........nigdy nie zapomnę jak dostałem pierwszy młotek i zacząłem tłuc gwoździe gdzie sie tylko dało - i nie pozwole zeby jakis majster zabrał mi taaaaką zabawę o czasy ! o obyczaje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.07.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dokładnie!N.p. co lepsze?Klocki do składania (takie proste z bolcami) czy klocki lego?Krew mnie zalewa jak słysze: "kupiliśmy Jacusiowi czołg Lego i ułożył z tych klocków czołg"No geniusz wcielony.Czego się chłopak nauczy?-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 22.07.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Stronka fajna, znam od dość dawna. Niestety nie skorzystałem z tej konkretnej, ale już innych stricte akwarystycznych to tak. Co do czasu na dłubanie, to naprawdę brak go, mimo że pracuję od 6 do 15 ... (doba mogła by liczyć jakieś 30 h co najmniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 22.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 (doba mogła by liczyć jakieś 30 h co najmniej) ...to poszukamy innej planety... Ale zapewne przenieśli by się również "mądrzy inaczej" i wyznaczyli 20 godzinny dzień pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts