OSIN 18.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam!Właśnie się zarejestrowałem i chciałbym się przywitać ze wszystkimi Szanownymi Forumowiczami, co czynie niniejszym.Na razie mieszkam jeszcze w małym bloku (też jest fajnie) ale mam już piękną (naturalnie dla nas) działkę i zamierzamy coś tam sobie zbudować.OD dwóch miesięcy czytam forum i jestem trochę "przytłoczony" wszystkimi informacjami: Legalett, GWC, reku, DGP, BK, płaszcze wodne, mostki, chudziaki, więźby, wieńce............................Do tej pory o istnieniu niektórych nie miałem nawet pojęcia, ale dużo poczytałem już i podzwoniłem do różnych firm i WYDAJE mi się, że mam już koncepcję (chyba słuszną) odnośnie tego wszystkiego. Będę pytał w miarę rozwoju wypadków i z góry dziękuję za odpowiedźi. Będę budował na Zagłębiu i jak widzę jest tam parę osób, których warto posłuchać. POzdrawiam Zagłębiaków. A to mój projekt, ale będzie miał baaaaaaardzo duzo zmian (m. in. okna i zupełnie inny środek na dole), ale wszystko po kolei http://www.dom-projekt.pl/projekt-domu-102.html Działka z wjazdem od południa (ciężko naprawde dobry projekt znaleźć) No to raz jeszcze witam i pozdrawiam OSIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 18.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam! ...(ciężko naprawde dobry projekt znaleźć) No to raz jeszcze witam i pozdrawiam OSIN To zamów projekt indywidualny. Też mam problem z rozmową z fachowcami. Często nie rozumiem "o czym oni do mnie rozmawiają"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witaj na forum twoj domek bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 24.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witaj,Twój domek przypomina troszkę mój po licznych zmianach.Czytaj forum znajdziesz tu prawie wszystko co potrzeba wiedzieć, tylko czasem trzeba nat sporo czasu poświęcić.Jeszcze raz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_o 29.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ładniutki a co zamierzasz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 30.08.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Oj parę rzeczy i to już zmieniliśmy. Przede wszystkim dach jest dwuspadowy a nie cztero, doszło pomieszczenie nad garażem i troszkę pozmienialiśmy układ ścianek wewnętrznych, doszły ścianki kolankowe na poddaszu.Mamy filar w salonie, ale belkę-podciągową schowaliśmy w suficie podwieszanym, bo żona nie chciała jej widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts