ArtiW 18.07.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nie wiem gdzie mam się wyżalić, to chyba tu to zrobię, bo sprawa dotyczy prenumeraty Muratora. Co za kretyn (bez urazy!) podjął decyzję o dołożeniu do Muratora woreczka z farbą???!!! Nie trzeba mieć wielkiej wyobraźni, żeby wiedzieć, że taki woreczek jest narażony na pęknięcie w trakcie transportu. Nie trudno też sobie wyobrazić, że jeśli taki woreczek pęknie, to całą zawartość przesyłki trafi SZLAG! Z moją przesyłką właśnie się tak stało. SZLAG trafił woreczek z farbą. SZLAG trafił przesyłkę (zresztą zapakowaną chyba w potrójny, pancerny papier). SZLAG wreszcie trafił mnie, gdy otwierając przesyłkę farba poleciała mi na ulubioną koszulkę. SZLAG mnie trafia na myśl o osobach, które wpadły na genialny pomysł przesyłania pocztą farby... w woreczku foliowym. Normalnie jak ketchup w McDonaldzie... PS. Jeśli mogę, to proszę Redakcję o ponowne przesłanie tego numeru Muratora (8/2007) wraz z katalogiem materiałów, które były dołączone. Błagam, tylko nie dołączajcie farby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Popieram ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Nie no ArtiWNo kto otwiera przesyłke z rozerwanym woreczkiem farby w ulubionej czystej koszuli.No ArtiW no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 26.07.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 W sumie to powinienem przeprosić. Jakoś źle się poczułem, że otworzyłem zawczasu, tak nerwowo i szybko, nie oglądając paczki z każdej strony... Wzorem historycznych władców, którzy dawali próbować posiłki swoim podwładnym, następnym razem każdą taką paczkę będę dawał do otwierania żonie lub dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 12.08.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 W sumie to powinienem przeprosić. Jakoś źle się poczułem, że otworzyłem zawczasu, tak nerwowo i szybko, nie oglądając paczki z każdej strony... Wzorem historycznych władców, którzy dawali próbować posiłki swoim podwładnym, następnym razem każdą taką paczkę będę dawał do otwierania żonie lub dzieciom. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 W sumie to powinienem przeprosić. Jakoś źle się poczułem, że otworzyłem zawczasu, tak nerwowo i szybko, nie oglądając paczki z każdej strony... Wzorem historycznych władców, którzy dawali próbować posiłki swoim podwładnym, następnym razem każdą taką paczkę będę dawał do otwierania żonie lub dzieciom. I jeszcze trzeba zabić listonosza - posłańca złych wiadomości (czy też dodatków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A mnie frapuje ... do czego byla ta farba w woreczku??? Strczylo by na pomalowanie sufitu? Czy tylko na pomalowanie 10 cm 2? A jesli 10 cm to po co? - probki sa w kazdym markecie czy sklepie malarskim?] A moze to byla farba do wlosow? To ch bym chetnie dostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 26.08.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 A mnie frapuje ... do czego byla ta farba w woreczku??? Strczylo by na pomalowanie sufitu? Czy tylko na pomalowanie 10 cm 2? A jesli 10 cm to po co? - probki sa w kazdym markecie czy sklepie malarskim?] A moze to byla farba do wlosow? To ch bym chetnie dostala Ja to prosty chlopina jestem... Odpowidzec wprost na pytanie czy ... no tak... przesmiewczo? PS. Nawet koszulki calej nie pomalowalo... kurna... w du... ten teges.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 tak wiesz.... przesmiewczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts