Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Agusi i Marco

Recommended Posts

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A my od wczoraj ŚWIĘTUJEMY

BUM BUM BUM wczoraj Została wydana -- NASZA NOWA KSIĄŻKA - a dokładnie MARKA - najnowsza na rynku.

TAK ŚWIEŻA ,ŻE JESZCZE GORĄCA - POTRZEBUJE PARU DNI ABY WEJŚĆ NA RYNEK DO WSZYSTKICH KSIĘGARŃ.

To wspaniale GRATULUJĘ :lol: :lol: :lol:

I jeszcze raz sie powtórzę JESTEśCIE , NIESAMOWITĄ, NIEPOWTARZALNĄ

WSPANIAŁĄ RODZINĄ :lol: :lol: :lol:

Skąd bierzecie ten czas.. na budowę, zabawy, wyjazdy w plener z dziećmi , praca zawodowa ...pozazdrościć tylko takiego zorganizowania :lol: :lol: :lol:

Domek wypiękniał, ogródek również ...PODZIWIAM WAS :lol:

Kurczę tyleż słodkości naraz,:oops: z leksza się zarumieniłam czy ja nie przesadziłam z moim chwaleniem :oops: Jednak jeśli mogę się usprawiedliwić chciałam i w jakiś sposób osobom zainteresowanym pomóż uzyskać odpowiedni podręcznik z danej dziedziny.

A i zainteresować kursami -jakże łatwo dostępnymi u Nas. Wiem że trudno w to uwierzyć --kursy bez wychodzenia z domu a już nie mówię o zdaniu egzaminu przez internet. Ale tu muszę wszystkich zdziwić --TAK NA PRAWDĘ JEST( gro ludzi z naszego okręgu tak zdaję - w większości młodzież i bardzo sobie to chwalą ) przez to namawiamy innych aby korzystali póki taka szansa jest.

Powiem tak sami czasem jesteśmy zdziwieni że udało nam się tyle zdziałać np. w jednym dniu ale jak się widzi efekty to od razu człowiekowi lżej na sercu. Fakt jest jednak faktem że jedziemy na pełnych obrotach cały dzień na nogach i niemal naraz w dwóch miejscach z dziećmi jeden dom i zaraz w drugim domu istne wariatkowo ale jak się nie myśli o tym to idzie szybciej wszystko.

U nas decyzja pada z chwili na chwilę np. pakuj dzieci jedziemy na tydzień do 2 domu i mam czasem 15-20- minut wszystko spakować.

Abo dzieci zabierały się do sprzątania po tynkowaniu a my już padali z nóg nie umieliśmy patrzeć na ten syf (no to dla dzieci no i dla siebie ponad siły) miotły w ruch.

Albo zapowiedzieli się goście a my w tym syfie -nie zapomnę tego do końca życia ten jeden dzień jak mieliśmy na wymalowanie przedpokoju,salonu z biblioteką (to ten duży pokój z półkolem) i łazienki i wszystko posprzątać po tynkowaniu -drabiny, betoniarę, i cały syf.Jechaliśmy do rana bez mała myjąc okna na szybcika z wapna, szorując meble i rozkładając wykładziny.

Ale na drugi dzień byliśmy szczęśliwi że skończone mieliśmy gdzie w innym wypadku nikomu by się nie chciało palcem ruszyć a tak poczuliśmy się sami gośćmi we własnym domie a i dzieci były szczęśliwe co nas bardzo radowało i uśmierzyło ból nieprzespanej nocy. I co powiecie ?? Sami przyznacie że tego wszystkiego by nie było gdyby nie sama mobilizacja.

TEŻ Dzięki Wam kochani formułowicze - życie nabrało większego sensu.

Stokrotne dzięki i pozdrowienia dla WSZYSTKICH

Ja jeszcze raz zawitałam ale to ważna sprawa. Nie było moim zamiarem sprawienie Tobie przykrości, mówiąc o tej "reklamie". Faktem jest, że przy drugim, identycznym poście "wymiękłam". Uznałam to za nastręctwo, po prostu. Oczywiście, gratuluję sukcesu i wydania książki, nie każdy może się czymś takim pochwalić.

Dzieciaczki są naprawdę przecudowne!!!

Hej Agnieszko!

Bardzo dziekuje za zdjecia kuchni - bardzo z ciebie pomyslowa osobka - faktycznie wszystko ci sie w niej zmiesci nawet rozkladane lozko :)))

Zdjecia z pokazu Dominiki sa bardzo fajne - dobrze wiedziec, ze Panie w szkole maja jeszcze takie pomysly dla dzieci ;)

Pozdrawiam i dzieki za poswiecony czas ;)

LP

Wiesz z tym, kto mi to wynagrodzi to nie do Ciebie tak mi się powiedziało tak na żarty, :p sama się z siebie śmiałam że ja na upadłego ostatnio nie mal do rana jak wszyscy już śpią to ja walczę. No zdjęcia -coś mi przechwaliłaś :p :D ;D : :D bo co oczekiwać z filmiku po przeróbce ale jak się podobały to fajnie. Byłaś moze już na RW ??? chyba Cię tam nie widziałam.

Bardzo mi miło Cię poznać - ciąg dalszy nastąpi może jutro zapraszam :lol: :lol: :p

Skąd jesteście, mam na myśli jakiego miasta jeśli można spytać ??? :oops:

A co do czytania to u każdego rosną knigi bez mała - wiem co to znaczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Też mówię uf, uf, uf :p :p :p :p :p :p :p

A tematy tak szybko lecą że nie idzie nadążyć u co niektórych.

Póki co u nas WIELKIE CHORÓBSKO - JUż 5 TYDZIEŃ -nie życzę nikomu, wszyscy padliśmy. i dlatego mam braki w dzienniku. :(

I stokrotne dzięki za miłe słowa jesteś bOSKA jak to mój mąż mawia. Pozdrowienia dla Was .

Dziękuję Agusiu za miłe słowa. :p :oops: Niestety na razie chyba tylko pomarzyć mogę o budowaniu, bo zima mnie zastała zanim zdążyłam wbić pierwszą łopatę :cry: :cry:. Od marca zbierałam papierki, wszelkie pozwolenia i gdy w piątek wszystko się uprawomocniło... moja działka przykryła się białą pierzynką :cry: . Dziennika nie mam, ale zastanawiam się czy by nie zacząć go pisać :roll:. Pozdrawiam Waszą rodzinkę i życzę duuużżżoooo zdrówka

Tomka -- ach ach nie trzeba nie trzeba ( tylko 5 złotych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

za moje miłe słowa hi hi hi żarty żartami a mi jest niezmiernie miło z Tobą pisać choćby i tu u mnie -pisz ile chcesz. Tak przykro mi że nie zdążyłaś przed zimą ale wiesz co, popatrz na to z innej strony będziesz miała więcej czasu na rozmyślanie jak w domu urządzić, a jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Cieszę się że sprawy papierkowe masz już za sobą to dużo a nawet bardzo dużo - jak się czyta ile człowiek się nadenerwuje w tych urzędach - to zrobiłaś duży KROK DO PRZODU. A teraz będzie już tylko z górki. Kredycik jakieś, pół roku budowa i już na swoim :p :p :p Kochana jak tylko czas Ci pozwoli to załóż sobie taki dziennik -dużo się dowiesz bezpośrednio od innych a w chwilach ciężkich Twój dziennik pozwoli Ci zregenerować siły i powspominać lepsze dni. Zdrówka nie przybywa :( :( :( :( Całuski Pa pa

witam tym razem w Waszych komentarzach.....

nasz taras napewno nie będzie zalewany betonem i przykrywany terakota!!!

najprawdopodobniej pokryjemy go jakimś drewnem.... względnie z kamienia naturalnego lub w ostateczności kostka.......takie plany, ale wiesz jak to jest z planami...- życie je czasami weryfikuje......

pozdrawiam jesieno-zimowymi klimatami..

Annnja

Wiem wiem, życie jest różne czasem jest i tak że nie ma się tego nawet co się chce. Chodzi się szuka i akurat nie ma a było jeszcze w sklepie przed paroma dniami więc i bywa tak że bierze się co jest :lol: :lol: :lol: hi hi ale na to nie mamy już wpływu hi -święta racja. Fajnie że zajrzałaś , w takim razie będę czekać niecierpliwie na gotowy taras a może zgapię to i owo od WAS ( tarasik) A tak po za tym co u was słychować, zdrowi wszyscy ? Jakie plany macie dalsze od wiosny?

Gorące pozdrowienia dla Ciebie. A wróbelki mi ćwierkają że i tak szybko skończycie budowę domu :p hi hi . My nie braliśmy kredytu hipotecznego więc jak to mówią nędza w kraju co to będzie to ja nie wiem. A podwyżki nie nieuniknione - zjedzą nas w całości. :cry:

• 4 weeks później...

Na scyńści na zdrowie

na to Boże Narodzyni

Cobyście byli zdrowi weseli

jako w niebie janieli

Cobyście mieli pełno gości

jako na gałonzce łości

Cobyście mieli pełne łobory pełne pudła

coby wom gospodyni przy piecu nie schudła

Coby sie Wom darzyło kopiło

dyślem do stodoły łobruciło

Tak Wom Boze dej