firstlady 19.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czy 25000 za 'robocizne' zaproponowane za wylanie fundamentów, i postawienie scian (porotherm,)bez dachu , plus wszystkie izolacje i schody zelbetonowe to cena w normie?Polska południowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 19.07.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Uważam, że cena przystępna ale i tak wszystko zalezy od wielkości domu i bryły. Wiadomo, że im dom bardziej udziwniony to i murarze sie bardziej narobia i wiecej kasy chcą. W rejonie W-wy trzeba liczyc od 30tys w gorę za dom ok.200m2 Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 19.07.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 bryła domu prosta, na planie prostokata, z wykuszem, bez piwnic, poddasze do dachu dwuspadowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 19.07.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja tylko moge powiedziec jak sprawa wyglada w okolicach W-wy. Mój dom jest duzy i dach nie dwuspadowy i ekipa z rodziny ale sasiedzi budują dom ok.240m2 z dachem dwuspadowym bez piwnic, bez wykuszu, proszty. za robocizne dali ok.40tys. ale z więżba i dekowanie. Aha umawiali sie na poczatku roku. Wydaje mi sie, że Twoja wycena nie jest zla. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts