LuiLin 19.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 właściwie to chciałam tylko tyle napisać ... że ten wątek "Pamietajcie o ogrodach" jest cudowny piszecie takie super rzeczy. Cały czas się wzruszam, kurcze Ja mam teraz 28 arów do zarobienia ...i chcę w połowie zrobić ogród, w połowie łąkę z kwiatami ... myślę, że dzieki waszej pomocy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 19.07.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Wzruszysz się jescze mocniej, jak ludziska zaczną Ci po nocach odpowiadać na pytania Pazdrawiam Hankę i Pinusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 19.07.2007 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Wzruszysz się jescze mocniej, jak ludziska zaczną Ci po nocach odpowiadać na pytania Pazdrawiam Hankę i Pinusa taka mam cichutką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Normalne ludzie to w nocy śpią.. albo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 19.07.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 odpowiadają innym na pytania o ogrodach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 19.07.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Wzruszysz się jescze mocniej, jak ludziska zaczną Ci po nocach odpowiadać na pytania Pazdrawiam Hankę i Pinusa Przyjmijcie miłą wiadomość, że zdecydowanie ograniczyłem swoje pisanie na forum, zarówno w dzień jak i w nocy Mirek_Lewandowski napisał: Normalne ludzie to w nocy śpią.. albo... „Normalne ludzie" magą nawet w jasny dzień (w godzinach swojej pracy) przeczytać to co te nienormalne w nocy napiszą na tym forum. Trzeba tylko aby włączyli sobie odpowiednią (dzienną) opcję w swojej przegladarce internetowej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Przyjmijcie miłą wiadomość, że zdecydowanie ograniczyłem swoje pisanie na forum, zarówno w dzień jak i w nocy Wcale nie jest miła. Domagam się zmiany stanowiska negocjacyjnego strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Wcale nie jest miła. Domagam się zmiany stanowiska negocjacyjnego strony! Pewnie jeśli żona i wątroba pozwoli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 19.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 wspaniały ten wątek jak każdego ogrodu początek najpierw nadzieje, wizje, plany a potem - ciężko zasuwamy! kupiony kwiatek z wdziękiem urośnie ale go gryzie mszyca przy sośnie Mireczku! poradź co zastosować i jak właściwie teraz go chować więc dobre duszki radzą jak mogą czasami zgadną i dopomogą lecz właściciela "zielona ręka" to sekret dumy, z której aż pęka bo kto nie przyjdzie do jego włości zaraz pochwali, pełen radości : "że tak zielono i bujnie kwitnie z raju ogródek tez pewnie wytniesz" Głowa do góry, uśmiech na twarzy I twórz ogródek o jakim marzysz Bo odzwierciedla on Twoją duszę; Poezji troszkę -TO dodać muszę... http://www.fantasy.com.uy/fachadafantasy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.07.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 wspaniały ten wątek jak każdego ogrodu początek najpierw nadzieje, wizje, plany a potem - ciężko zasuwamy! ... Bardzo zgrabne połączenie poezji z prozą (życia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 19.07.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wzruszysz się jescze mocniej, jak ludziska zaczną Ci po nocach odpowiadać na pytania Pazdrawiam Hankę i Pinusa no i już piszą......w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 20.07.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 wspaniały ten wątek jak każdego ogrodu początek najpierw nadzieje, wizje, plany a potem - ciężko zasuwamy! (...) pięknie to ujęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.07.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 hanka55 Ty to jesteś http://www.blaise.us/emots/talent.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 20.07.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Moi Drodzy Przykadzacze! Ja, to jestem małe kaczę Patrzcie na Poetów Wielkich Gdzie liryki , jak muszelki Grają, dźwięczą nawet ciszą Ludzie sercem je usłyszą Oni nawet w trudnej porze Pamiętali o honorze W dumę nas wbijali wielką Gdy wolności, ciut-kropelką Sączył warchoł czy okupant. Gdziez tu ja ? Ja mała d..pa ..i..słonecznego weekendu życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.07.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hanka! Hanka!! Hanka !!!http://www.blaise.us/emots/groupwave.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.07.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Moi Drodzy Przykadzacze! Ja, to jestem małe kaczę... ...Gdziez tu ja ? Ja mała d..pa Hanka, najpierw jesteś małe kaczę, potem d..pa, nie inaczej. Pomyśl o sobie przyjaźniej czasami, bo nieszczęścia nie zawsze chodzą parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 20.07.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Jeśli wierszyk - uśmiech wzbudzi, Warto pisać coś dla ludzi Cmok-cmok...nienormalnie nocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 03.08.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Haniu,Jestem pod wrażeniem.Mnie rymy się nie trzymają, ale mam kolegę który czasem coś fajnego napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 24.08.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Wspaniałe to forum i wspaniali forumowicze, którzy, jak nigdzie indziej, potrafią doradzić, wzruszyć, czasem rozbawić, nawet do łez... Uwielbiam tutaj zaglądać, ja, forumowy pasożyt. Zdaję sobie sprawę z tego, że moja wiedza ogrodnicza jest mizerna, ale mam nadzieję, że z czasem, przez obcowanie z Wami, tej wiedzy trochę nabędę, a mój ogród dzięki temu wypięknieje. Bakcyla już połknęłam Dziękuję tym wszystkim, którzy do tej pory zechcieli odpowiedzieć na niektóre moje pytania, choć pewnie są naiwne ( wszak jestem blondynką ) Mam nadzieję, że kiedyś i ja okażę się komuś pomocna. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts