efilo 19.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam Dostałam właśnie wycenę zrobienia trzech przyłączy: do wody, kanalizacji i deszczówki. Podano koszt 13 tysięcy złotych. Wszystkie media znajdują się w drodze graniczącej z moją posesją. Kanalizacja przygotowana z czekającymi na mnie studzienkami. Czy te 13 kawałków to nie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 26.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam Dostałam właśnie wycenę zrobienia trzech przyłączy: do wody, kanalizacji i deszczówki. Podano koszt 13 tysięcy złotych. Wszystkie media znajdują się w drodze graniczącej z moją posesją. Kanalizacja przygotowana z czekającymi na mnie studzienkami. Czy te 13 kawałków to nie za dużo? wiesz zapłać mi połowę tego i przyjadę ze szpadlem i sam to zrobię generalnie widzę , to ludzi normlanie w tym kraju pogięło i jak znajdą kogoś naiwnego to wyduszą ja cytrynę 13 tyś przepraszam za co ? rozumiem , że masz się wpiąć kan i deszcz do jakiejś studzienki na ulicy + doprowadzić wodę do punktu w domu ? czyli co z kilkanaście m PE 25 lub 32 po 2 PLN + wykopek czyli 1 h koparka i 2 złaczki PE po kilka PLN + wodomierz za 70 PLN no i trochę rur PCV 160 musiałbyś napisać jak daleko ( instalacja wewnętrza w chudziaku poziom zero dla przybliżenia powinna się zamknąć około 2 tyś PLN ... no chyba , że masz pałac ) co do deszczówki to rozumiem masz możliwość wpięcia odpływu rynien , to zmierz miarą ile m i przelicz x rury PCV generlanie kogoś kto by mi krzyknął za to 13 tyś popędził bym batem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 26.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam Dostałam właśnie wycenę zrobienia trzech przyłączy: do wody, kanalizacji i deszczówki. Podano koszt 13 tysięcy złotych. Wszystkie media znajdują się w drodze graniczącej z moją posesją. Kanalizacja przygotowana z czekającymi na mnie studzienkami. Czy te 13 kawałków to nie za dużo? wiesz zapłać mi połowę tego i przyjadę ze szpadlem i sam to zrobię generalnie widzę , to ludzi normlanie w tym kraju pogięło i jak znajdą kogoś naiwnego to wyduszą ja cytrynę 13 tyś przepraszam za co ? rozumiem , że masz się wpiąć kan i deszcz do jakiejś studzienki na ulicy + doprowadzić wodę do punktu w domu ? czyli co z kilkanaście m PE 25 lub 32 po 2 PLN + wykopek czyli 1 h koparka i 2 złaczki PE po kilka PLN + wodomierz za 70 PLN no i trochę rur PCV 160 musiałbyś napisać jak daleko ( instalacja wewnętrza w chudziaku poziom zero dla przybliżenia powinna się zamknąć około 2 tyś PLN ... no chyba , że masz pałac ) co do deszczówki to rozumiem masz możliwość wpięcia odpływu rynien , to zmierz miarą ile m i przelicz x rury PCV generlanie kogoś kto by mi krzyknął za to 13 tyś popędził bym batem To mnie też troszke uspokoiłeś ale ja mam własnego wkonawce.Faktycznie wkonawcy oszaleli z tymi cenami. Szukają jeleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 26.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam Dostałam właśnie wycenę zrobienia trzech przyłączy: do wody, kanalizacji i deszczówki. Podano koszt 13 tysięcy złotych. Wszystkie media znajdują się w drodze graniczącej z moją posesją. Kanalizacja przygotowana z czekającymi na mnie studzienkami. Czy te 13 kawałków to nie za dużo? wiesz zapłać mi połowę tego i przyjadę ze szpadlem i sam to zrobię generalnie widzę , to ludzi normlanie w tym kraju pogięło i jak znajdą kogoś naiwnego to wyduszą ja cytrynę 13 tyś przepraszam za co ? rozumiem , że masz się wpiąć kan i deszcz do jakiejś studzienki na ulicy + doprowadzić wodę do punktu w domu ? czyli co z kilkanaście m PE 25 lub 32 po 2 PLN + wykopek czyli 1 h koparka i 2 złaczki PE po kilka PLN + wodomierz za 70 PLN no i trochę rur PCV 160 musiałbyś napisać jak daleko ( instalacja wewnętrza w chudziaku poziom zero dla przybliżenia powinna się zamknąć około 2 tyś PLN ... no chyba , że masz pałac ) co do deszczówki to rozumiem masz możliwość wpięcia odpływu rynien , to zmierz miarą ile m i przelicz x rury PCV generlanie kogoś kto by mi krzyknął za to 13 tyś popędził bym batem To mnie też troszke uspokoiłeś ale ja mam własnego wkonawce.Faktycznie wkonawcy oszaleli z tymi cenami. Szukają jeleni. jeszcze pytanie dom przy gruntówce , czy może masz te studzienki za autostradą ... to może bym te koszta rozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Przy gruntówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts