kowala 19.07.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Nie bede chyba oryginalna jak napisze, ze poszukuje solidnej ekipy do budowy domu jednorodzinnego w okolicach Leszna pod Wa-wą. Czy mozecie polecic jakas? Planujemy wystartowac na jesieni, no najpozniej wiosna przyszlego roku. Z gory bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytawit 20.07.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ja też poszukuję ekipy do budowy stanu surowego jesienią tego roku.Pozdrawiam,Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 20.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 moja ekipa zajmuje sie budowaniem polecam to co do tej pory zrobili mozna przyjechac i obejrzec jesli byli by panstwo zainteresowanie zostawiam namiary 500841763 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.07.2007 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Nie bede chyba oryginalna jak napisze, ze poszukuje solidnej ekipy do budowy domu jednorodzinnego w okolicach Leszna pod Wa-wą. Czy mozecie polecic jakas? Planujemy wystartowac na jesieni, no najpozniej wiosna przyszlego roku. Z gory bardzo dziekuje. J.S.Construction +48693848163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 21.07.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Nawiązuję do postu powyżej, czyli p.Czarneckiej. U mnie właśne ta ekipa zaczęła. Zreszt tak dzięki forum złapałam namiar. Nie wiem jak będzie dalej, ale jak dotychczas rozmowy na temat budowania trwały wyjątkowo sprawnie, a od wrzesnia ub. roku takie rozmowy prowadziliśmy z kilkunastoma ekipami, jedna nawet zjechała na plac budowy, postawiła budkę i ... zrezygnowała. Panowie sympatyczni i rzeczowi. Zabrali się juz za pracę. Jesienią mogą więc chyba zaczynać kolejną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 21.07.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 o jeju milo tak przeczytac dziekuje bardzo mam nadzieje ze wspolpraca nadal bedzie nam sie ukladala pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 21.07.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 To właśnie dzięki Pani od tygodnia trwa budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowala 23.07.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 moja ekipa zajmuje sie budowaniem polecam to co do tej pory zrobili mozna przyjechac i obejrzec jesli byli by panstwo zainteresowanie zostawiam namiary 500841763 pozdrawiam Dziekuje za namiary, na pewno bede w kontakcie, zwlaszcza widzac tak pozytywne opinie o firmie innych forumowiczow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowala 23.07.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Nawiązuję do postu powyżej, czyli p.Czarneckiej. U mnie właśne ta ekipa zaczęła. Zreszt tak dzięki forum złapałam namiar. Nie wiem jak będzie dalej, ale jak dotychczas rozmowy na temat budowania trwały wyjątkowo sprawnie, a od wrzesnia ub. roku takie rozmowy prowadziliśmy z kilkunastoma ekipami, jedna nawet zjechała na plac budowy, postawiła budkę i ... zrezygnowała. Panowie sympatyczni i rzeczowi. Zabrali się juz za pracę. Jesienią mogą więc chyba zaczynać kolejną pracę. Dzieki za tak cenna opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowala 23.07.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Nie bede chyba oryginalna jak napisze, ze poszukuje solidnej ekipy do budowy domu jednorodzinnego w okolicach Leszna pod Wa-wą. Czy mozecie polecic jakas? Planujemy wystartowac na jesieni, no najpozniej wiosna przyszlego roku. Z gory bardzo dziekuje. J.S.Construction +48693848163 janrenowate, Dzieki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djmarekl 03.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 instalacje elektryczne - montaż i wykonawstwo - 513-576-219 - zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roypol 11.08.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Budowy domów http://www.roypol.pl 604 557 609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts