Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWA stany surowe i nie tylko :)

Recommended Posts

Ekipa z bardzo duzym doswiadczeniem prowadzi zakres uslug budowlanych( budowa budynkow od podstaw czyli fundamenty stawianie scian, stropy itp.) kontakt kom 500841763 oraz gg 7466521 e-mail [email protected] teren wojewodztwa MAZOWIECKIEGO. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych uslug :) :D :) :lol:

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

poprosze o wycene prac:

katalog:

http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=44&nazwa_projektu=JASKÓŁKA%20II

projekt:

jaskółka II

Prosze o wycene prac:

interesuje mnie stan surowy bez fundamentow (we wlasnym zakresie)

termin rozpoczecia prac:

lipiec 2008

miejsce:

Sochaczew (50km od wawy - oczywiscie mazowieckie)

prosze o odpowiedz na adres e-mail: [email protected]

Pozdrawiam :p

:lol: :p :D

Może zamiast zaśmiecać forum emotikonami, odniosłaby się Pani do któregoś z postów? Pytania były całkiem konkretne...

Nie wiem, czy przy takim podejściu do Forumowiczów ktokolwiek powierzyłby Pani budowę choćby budy dla psa...

Chyba że to tylko taki kawał...

Ja powiem tak :

Przesłałem tej Pani zdjęcia podstawowe do wyliczenia domu a on ciagnęła mnie o jeszcze jakieś inne.Dziwne podejście , tak jakby chciał projekt do kupy zebrać a póxniej sprzedawać.Odpuściłem sobie.

mam budowy drodzy panstwo :) i buduje wiec bez obaw o mnie :) maja panstwo prawo do swojego zdania ALE nie weszlam na panstwa teren budowy, nie okradlam wiec nie zycze sobie obrazania mnie a ze kogos prosilam o wiecej szczegolow o dom tzn ze chcialm go wycenic a nie dac cene na odwal sie( ale co Pan moze wiedziec o firmie budowlanej skoro ma Pan z nia doczynnienia tylko podczas budowy jednego domu?) nie okradlam nikogo, nie spapraalam budowy nie czuje sie winna :) jesli kogos urazilam podczas rozmowy lub odwlekalam z odp to tylko i wylacznie brak czasu

przepraszam

pozdrawiam :)

Może zamiast zaśmiecać forum emotikonami, odniosłaby się Pani do któregoś z postów? Pytania były całkiem konkretne...

Nie wiem, czy przy takim podejściu do Forumowiczów ktokolwiek powierzyłby Pani budowę choćby budy dla psa...

a odnoszac sie do Pana postu ja nie musze pisac na forum moge rowniez pisac na priv :) i caly czas nie bede zamieszczala w tym samym tego samego wiec postawilam takie minki prosze zobaczyc sobie co za swiat i co za ludzie ;/ widze brak Panu zajecia;/

a odnoszac sie do Pana postu ja nie musze pisac na forum moge rowniez pisac na priv :) i caly czas nie bede zamieszczala w tym samym tego samego wiec postawilam takie minki prosze zobaczyc sobie co za swiat i co za ludzie ;/ widze brak Panu zajecia;/

Ależ Droga Pani, minki całkiem sympatyczne, tyle że zamiast podbijać nimi pozycję postu (to naprawdę trochę irytujące), mogłaby sie Pani np. przedstawić, napomknąć ze dwa słowa o swojej firmie, zachęcić do skorzystania z Pani oferty, odpowiedzieć na czyjś anons (choćby na mój z początku postu...). Podniosłoby to pozycję w sposób zdecydowanie bardziej sensowny niż buźki.

A tak odniosłem wrażenie, że jest Pani osobą niepoważną, odnoszącą się lekceważąco do potencjalnego klienta, ewentualnie że to jakiś kawał (co zresztą na jedno wychodzi), a to raczej nie skłania do wchodzenia w układy za spore pieniądze.

A zajęc mam dość, tylko potrzebuję od wiosny jakiejś porządnej firmy budowlanej...

A na priv tez nic mi Pani nie odpowiedziała :cry: ...

Bez urazy, to tylko konstruktywna krytyka. :wink:

Tak czy owak pozdrawiam.

hmmm a pisal Pan do mnie na pw na muratorze?? bo nie moge znalec Pana wiadomosci :-? a nigdy nie kasuje;/ ehhh ale widac moze cos zrobilam lub przeoczylam wiec bardzo przepraszam Pana :oops:

a jesli hcodzi o moja firme hmmm moja tata :) tato buduje od 17 roku (teraz ma 42 lata) zycia ma ukonczone technikum budowlane i od tamtej pory zajmuje sie budowaniem, pierwsze na naszym terenie na poczatku byly to male domki garaze itp pozniej czyjes domy, garaze, od niedawna dzialamy na terenie Warszawy nasze obecne budowy to Izabelin, Łomianki, kolo Łomianek taka miejscowosc tylko to taka dziwna nazwa ze ciagle zapominam :o mozna uzyskac kontakt z tymi osobami mozna przyjechac zobaczyc co zrobilismy do tej pory jak robimy :)

jesli pominelam kogos i nie odpowiedzialm to jeszcze raz bardzo przepraszam :(

nie bylo to celowe czy specjalnie :)

a jeszcze jedno jesli chodzi o nasze ceny posiadamy wolny rynek i kazdy moze wybrac sobie ekipe jaka chce :) nikogo nie zmuszamy do korzyystania z naszych uslug :)

wszystkich serdecznie pozdrawiam :)