Barbara Czarnecka 19.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ekipa z bardzo duzym doswiadczeniem prowadzi zakres uslug budowlanych( budowa budynkow od podstaw czyli fundamenty stawianie scian, stropy itp.) kontakt kom 500841763 oraz gg 7466521 e-mail [email protected] teren wojewodztwa MAZOWIECKIEGO. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych uslug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 23.07.2007 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 31.07.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik i Gosia 31.07.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Kaja cena za projekt Maja z ArchetonuSuporex 24Blachodachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 31.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Proszę o wycenę stanu surowego otwartego, dach kryty dachówką betonową Braas. Projekt ze strony http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=12&flip=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 10.09.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ponawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cleodor12 11.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 witam, czy moge poprosic o info jakie sa orientacyjne ceny polozenia gladzi i szpachlowania plyt g -k pow. ok. 540m2 (material + robocizna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 12.09.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...... zmieniam...bo już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pparsniak 13.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 poprosze o wycene prac: katalog: http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=44&nazwa_projektu=JASKÓŁKA%20II projekt: jaskółka II Prosze o wycene prac: interesuje mnie stan surowy bez fundamentow (we wlasnym zakresie) termin rozpoczecia prac: lipiec 2008 miejsce: Sochaczew (50km od wawy - oczywiscie mazowieckie) prosze o odpowiedz na adres e-mail: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 16.09.2007 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 19.09.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 25.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Proszę o wycenę budowy do stanu surowego otwartego (bloczki lub porotherm, blachodachówka) następującego projektu: http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m42d27d5822cae Miejsce budowy - Warszawa Wawer, rozpoczęcie - wiosna 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budzik30 25.09.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Czy są u Państwa wolne terminy w tym roku? Potrzebuję postawić ścianki działowe i przerobić otwór okienny na dzwi balkonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 30.09.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 01.10.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Może zamiast zaśmiecać forum emotikonami, odniosłaby się Pani do któregoś z postów? Pytania były całkiem konkretne... Nie wiem, czy przy takim podejściu do Forumowiczów ktokolwiek powierzyłby Pani budowę choćby budy dla psa... Chyba że to tylko taki kawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 01.10.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Może zamiast zaśmiecać forum emotikonami, odniosłaby się Pani do któregoś z postów? Pytania były całkiem konkretne... Nie wiem, czy przy takim podejściu do Forumowiczów ktokolwiek powierzyłby Pani budowę choćby budy dla psa... Chyba że to tylko taki kawał... Ja powiem tak : Przesłałem tej Pani zdjęcia podstawowe do wyliczenia domu a on ciagnęła mnie o jeszcze jakieś inne.Dziwne podejście , tak jakby chciał projekt do kupy zebrać a póxniej sprzedawać.Odpuściłem sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 01.10.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 mam budowy drodzy panstwo i buduje wiec bez obaw o mnie maja panstwo prawo do swojego zdania ALE nie weszlam na panstwa teren budowy, nie okradlam wiec nie zycze sobie obrazania mnie a ze kogos prosilam o wiecej szczegolow o dom tzn ze chcialm go wycenic a nie dac cene na odwal sie( ale co Pan moze wiedziec o firmie budowlanej skoro ma Pan z nia doczynnienia tylko podczas budowy jednego domu?) nie okradlam nikogo, nie spapraalam budowy nie czuje sie winna jesli kogos urazilam podczas rozmowy lub odwlekalam z odp to tylko i wylacznie brak czasu przepraszam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 01.10.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Może zamiast zaśmiecać forum emotikonami, odniosłaby się Pani do któregoś z postów? Pytania były całkiem konkretne... Nie wiem, czy przy takim podejściu do Forumowiczów ktokolwiek powierzyłby Pani budowę choćby budy dla psa... Chyba że to tylko taki kawał... a odnoszac sie do Pana postu ja nie musze pisac na forum moge rowniez pisac na priv i caly czas nie bede zamieszczala w tym samym tego samego wiec postawilam takie minki prosze zobaczyc sobie co za swiat i co za ludzie ;/ widze brak Panu zajecia;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 01.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Może zamiast zaśmiecać forum emotikonami, odniosłaby się Pani do któregoś z postów? Pytania były całkiem konkretne... Nie wiem, czy przy takim podejściu do Forumowiczów ktokolwiek powierzyłby Pani budowę choćby budy dla psa... Chyba że to tylko taki kawał... a odnoszac sie do Pana postu ja nie musze pisac na forum moge rowniez pisac na priv i caly czas nie bede zamieszczala w tym samym tego samego wiec postawilam takie minki prosze zobaczyc sobie co za swiat i co za ludzie ;/ widze brak Panu zajecia;/ Ależ Droga Pani, minki całkiem sympatyczne, tyle że zamiast podbijać nimi pozycję postu (to naprawdę trochę irytujące), mogłaby sie Pani np. przedstawić, napomknąć ze dwa słowa o swojej firmie, zachęcić do skorzystania z Pani oferty, odpowiedzieć na czyjś anons (choćby na mój z początku postu...). Podniosłoby to pozycję w sposób zdecydowanie bardziej sensowny niż buźki. A tak odniosłem wrażenie, że jest Pani osobą niepoważną, odnoszącą się lekceważąco do potencjalnego klienta, ewentualnie że to jakiś kawał (co zresztą na jedno wychodzi), a to raczej nie skłania do wchodzenia w układy za spore pieniądze. A zajęc mam dość, tylko potrzebuję od wiosny jakiejś porządnej firmy budowlanej... A na priv tez nic mi Pani nie odpowiedziała ... Bez urazy, to tylko konstruktywna krytyka. Tak czy owak pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 01.10.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 hmmm a pisal Pan do mnie na pw na muratorze?? bo nie moge znalec Pana wiadomosci a nigdy nie kasuje;/ ehhh ale widac moze cos zrobilam lub przeoczylam wiec bardzo przepraszam Pana a jesli hcodzi o moja firme hmmm moja tata tato buduje od 17 roku (teraz ma 42 lata) zycia ma ukonczone technikum budowlane i od tamtej pory zajmuje sie budowaniem, pierwsze na naszym terenie na poczatku byly to male domki garaze itp pozniej czyjes domy, garaze, od niedawna dzialamy na terenie Warszawy nasze obecne budowy to Izabelin, Łomianki, kolo Łomianek taka miejscowosc tylko to taka dziwna nazwa ze ciagle zapominam mozna uzyskac kontakt z tymi osobami mozna przyjechac zobaczyc co zrobilismy do tej pory jak robimy jesli pominelam kogos i nie odpowiedzialm to jeszcze raz bardzo przepraszam nie bylo to celowe czy specjalnie a jeszcze jedno jesli chodzi o nasze ceny posiadamy wolny rynek i kazdy moze wybrac sobie ekipe jaka chce nikogo nie zmuszamy do korzyystania z naszych uslug wszystkich serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts