WaldekZ 02.10.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 hmmm a pisal Pan do mnie na pw na muratorze?? bo nie moge znalec Pana wiadomosci a nigdy nie kasuje;/ ehhh ale widac moze cos zrobilam lub przeoczylam wiec bardzo przepraszam Pana a jesli hcodzi o moja firme hmmm moja tata tato buduje od 17 roku (teraz ma 42 lata) zycia ma ukonczone technikum budowlane i od tamtej pory zajmuje sie budowaniem, pierwsze na naszym terenie na poczatku byly to male domki garaze itp pozniej czyjes domy, garaze, od niedawna dzialamy na terenie Warszawy nasze obecne budowy to Izabelin, Łomianki, kolo Łomianek taka miejscowosc tylko to taka dziwna nazwa ze ciagle zapominam mozna uzyskac kontakt z tymi osobami mozna przyjechac zobaczyc co zrobilismy do tej pory jak robimy jesli pominelam kogos i nie odpowiedzialm to jeszcze raz bardzo przepraszam nie bylo to celowe czy specjalnie a jeszcze jedno jesli chodzi o nasze ceny posiadamy wolny rynek i kazdy moze wybrac sobie ekipe jaka chce nikogo nie zmuszamy do korzyystania z naszych uslug wszystkich serdecznie pozdrawiam No i teraz wszystko jasne !!! Po prostu reklamuje Pani firmę swojego ojca, a sądząc po jego wieku (wg. Pani postu - 42 lata), Pani ma prawdopodobnie w okolicach 20, stąd śmieszna forma postów + buźki itd. Sam mam córkę w podobnym wieku, więc wiem coś o tym..., trzeba tak było od razu... W takim razie najmocniej przepraszam za poprzednie zgryźliwe uwagi i gratuluję pomysłu promocyjnego. Gdyby to wszystko napisała Pani nieco wcześniej... OK, wysyłam zapytanie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 06.10.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 to ja poprosze o wycene domu p42a z kolekcji lipinskich, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 17.10.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 witam panstwa mamy jak na razie ladna pogode oby i tak dalej wiec mysle ze jeszcze w tym roku mzonaby bylo cos postawic termin mamy wolny wiec serdecznie zapraszam obecnie konczymy jedna z budow oczywiscie mzona ja zobaczyc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ECU 18.10.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A tynki i elewacje robicie???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 18.10.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 nie nie robimy prosze Pana tylko stany surowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 03.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 taaaa..... dom już mam a Pani Barbara się nie odezwała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts