Puszka 19.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ile moze kosztowac montaż samej instalacji DGP. Jestem na etapie wylewek a potem sufity podwieszane. Zanim zaczne musze zainstalowac rury do DGP. Czy ktos moze powiedziec jaki moze byc koszt takiego czegos. Cztery pomieszczenia w tym jedno z kominkiem i do tego prawdopodobnie jeden przedpokój. Oceniam sume przewodów na okolo 20 metrów.Oczywiscie nie mam zadnego projektu takiej instalacji poza takim w głowie ale nie wim czy jest zgodny z regułami. Interesuje mnie cena ze Śląska i Zagłebia PozdrawiamPuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
camisa_negra 22.07.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 ja zaplacilam 1200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralf801 23.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam.Jestem pracownikiem firmy kominkowej w lubuskim. Potrzebujesz 4 anemostaty, jak piszesz 20 mb rury izolowanej, pewnie wejdzie w grę turbina, która będzie podawała powietrze z czopucza na pokoje, ze dwie redukcje 150/125 i jeszcze parę przekuć na piętro. Tak sądzę że ok 2000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts