malcu 19.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam wszytskich!.Moja wypowiedz jest skierowana tylko do fachowcow którzy nie rok czy 2 sa zwiazani z budowlanka i znaja realie,sam prowadze firme i ostatnio zastanawiam sie aby narescie sobie nie wybudowac nie duzy domek.Posiadam juz dzialke i na wszystkie sprawy zwiazane z podąłczeniami i papierami mam przeznaczone20000zł dodatkowo na budowe domu 170-200tys zł,dodam ze pow.użytkowa jaka mnie interesuje to max 110m2.Oczywisćie wszystkie prace wykonam wraz z moim pracownikami,takze koszty jakie poniose to materiały.Jestem ciekaw waszych opini i czy waszym zadnaiem taka kasa starczy na wszystko,bo sam mimo włąsnej firmy nie wiem czy jest to raealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam wszytskich!.Moja wypowiedz jest skierowana tylko do fachowcow którzy nie rok czy 2 sa zwiazani z budowlanka i znaja realie,sam prowadze firme i ostatnio zastanawiam sie aby narescie sobie nie wybudowac nie duzy domek.Posiadam juz dzialke i na wszystkie sprawy zwiazane z podąłczeniami i papierami mam przeznaczone20000zł dodatkowo na budowe domu 170-200tys zł,dodam ze pow.użytkowa jaka mnie interesuje to max 110m2.Oczywisćie wszystkie prace wykonam wraz z moim pracownikami,takze koszty jakie poniose to materiały.Jestem ciekaw waszych opini i czy waszym zadnaiem taka kasa starczy na wszystko,bo sam mimo włąsnej firmy nie wiem czy jest to raealne. 1.Prowadzisz firme związana jak sie domyslam z budowlanka i nie umiesz policzyc czy 200 tys styknie na materiały ? Wg mnie styknie. 2. To pracownicy z miłości do szefa za darmoche postawią ten dom? Czy koszty przerzucisz w inne budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kolega pisze z Rwandy, tam to trochę inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kolega pisze z Rwandy, tam to trochę inaczej wygląda Ale proponuje tynki - takie spod Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts