Xena z Xsary 20.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Jak w temacie. Ma ktos? Jesli tak to jaka opinia?Sprawa pilnapodobaja mi sie 3 modele - Excell DN, Volcano S i Volcano 2LH.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 20.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Podłączam się do pytania i załączam link gdzie można obejrzeć wkłady powietrzne:http://www.hajduk.com.pl/?k=katalog&w=&szukaj=&BI=0&BI_porc=0&x=a&d=14&d1=40&d2=&d3=&lg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 20.07.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Jak w temacie. Ma ktos? Jesli tak to jaka opinia? Sprawa pilna podobaja mi sie 3 modele - Excell DN, Volcano S i Volcano 2LH.... Nie dziwię się, że sprawa pilna - już w weekend temperatura ma spaść do 30 stopni! Brrrr! Mnie się spodobał 2P. Na tyle, że kupiłem i jestem zadowolonym użytkownikiem od 3 lat. Jedyny drobny kiks to fakt, że trzeba smarować mechanizm regulacji dopływu powietrza (być może to poprawili). No ale jak napisałem drobiazg bo jak posmarowałem 2 lata temu to jest dobrze. Nie kupiłem PH i chyba ani razu mi nie przeszkadzały otwarte na oścież drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 20.07.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Xeno - ja mam Hajduka Prisma KR o max. wysokości wkładu 57cm o mocy nominalnej 9KW.Wygląda super, myślimy własnie nad zabudową. Robiliśmy próby palenia - bardzo efektywne działa, zrobiło się momentalnie gorąco.http://foto2.m.onet.pl/_m/5eff0373e48ff7e59310ae7295b6921e,5,19,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.07.2007 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 myciek myciek ty sie o pasa prosisz:) a tak powaznie to własnie myślę o hajduku bocznym volcano 2r l wygląda na porządny kominek ale to tak coś ciężko powiedzieć po wyglądzie dabell a wczesniej było zimno? (ja umieram z gorąca:)) widze, ze masz model z rekuperatorem fiufiu a gdzie kupowałaś (i na ucho powiedz ile dostałas rabatu) takie modele jak Ty masz fajnie wyglądają jak cała obudowa też jest półokragła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 JA mam bocznego hajduka vulcano zdaje się.Jestem zadowolony z Siebie (bo konsekwentnie szukałem rozwiązań nowoczesnych za polskie pięniądze) i z wkładu. Wlkład ma wszystkie elementy, na których mi zależało - automatyczny szyber, doprowadzenie powietrza bezpośrednio do komory spalania, nóżki i jest wyłożony szamotem. Pali się w nim rewelacyjnie. Przy przymkniętym dopływie powietrza trochę się szyba brudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.07.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 hans_68 dziekuje za odpowiedz. a masz moze zdjecie tego cacka juz w zabudowie?ma automatyczny szyber? nie wiedzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts