Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kominki hajduk

Recommended Posts

Jak w temacie.

Ma ktos? Jesli tak to jaka opinia?

Sprawa pilna

podobaja mi sie 3 modele - Excell DN, Volcano S i Volcano 2LH....

Nie dziwię się, że sprawa pilna - już w weekend temperatura ma spaść do 30 stopni! Brrrr!

Mnie się spodobał 2P. Na tyle, że kupiłem i jestem zadowolonym użytkownikiem od 3 lat. Jedyny drobny kiks to fakt, że trzeba smarować mechanizm regulacji dopływu powietrza (być może to poprawili). No ale jak napisałem drobiazg bo jak posmarowałem 2 lata temu to jest dobrze.

Nie kupiłem PH i chyba ani razu mi nie przeszkadzały otwarte na oścież drzwiczki.

myciek myciek ty sie o pasa prosisz:)

a tak powaznie to własnie myślę o hajduku bocznym volcano 2r l

wygląda na porządny kominek

ale to tak coś ciężko powiedzieć po wyglądzie

dabell a wczesniej było zimno?:) (ja umieram z gorąca:))

widze, ze masz model z rekuperatorem fiufiu a gdzie kupowałaś (i na ucho powiedz ile dostałas rabatu)

takie modele jak Ty masz fajnie wyglądają jak cała obudowa też jest półokragła....

JA mam bocznego hajduka vulcano zdaje się.

Jestem zadowolony z Siebie (bo konsekwentnie szukałem rozwiązań nowoczesnych za polskie pięniądze) i z wkładu.

Wlkład ma wszystkie elementy, na których mi zależało - automatyczny szyber, doprowadzenie powietrza bezpośrednio do komory spalania, nóżki i jest wyłożony szamotem. Pali się w nim rewelacyjnie. Przy przymkniętym dopływie powietrza trochę się szyba brudzi.