matio 20.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 mieszkam w warszawi - to ma małe znaczeni ale czy ktoś mogłby podać wyczerpującą listę dokumentów które trzeba dołączyć do zgłoszenia o zakończniu budowu i uzytkowaniu budynkuCzy potrzebne sa jakiś protokoły izloacyjnośc o od elektryka- czy on coś musiu przygotować - jaki koszt, Rozumiem że po zgloszeniu o zakńczeniu budyw moge dopiero starac się o przyłączenie prądu docelowego do budynku i rezygancję z tzw budowlanego?proszę o pomoc bo każdy co innego twierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 20.07.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Nie wiem czy się coś nie zmieniło, ale jak ja załatwiałem zminę taryfy to warunkiem nie było zgłoszenie budynku do użytkowania, ale wykonanie instalacji wewnętrznej. Już nie pamiętam dokładnie procedury, ale elektryk, który wykonuje instalację będzie dokładnie wiedział jak to zgłosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 20.07.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Do starostwa: Oświadczenie kierownika o zakończeniuOdbiór przyłączy - jeżeli sąProtokoły odbioru: kominiarskiego, elektrycznego, gazowego, kanalizacyjnegoGeodezyjna dokumentacja powykonawcza budynku....???? O czym zapomniałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts